ابوالفضل میرزاپور ارمکی؛ دبیر علمی همایش ملی مطالعات نظری دینی علوم زیستی و زیست فناوری ضمن اعلام این خبر با اشاره به تحولات و پیشرفتهای فناورانه در حوزه زیست فناوری و علوم زیستی و اثرگذاری قابل توجه این تحولات بر کیفیت زندگی انسان و همچنین خطرات احتمالی برخی از نوآفرینی های زیستی بر فرآیندهای زیستی و محیط زیستی گفت: هدف از برگزاری این همایش مقدمهسازی برای شکلگیری ادبیات علمی پیرامون مطالعات نظری و مطالعات دینی در علوم زیستی و زیست فناوری و همافزایی اندیشمندان، پژوهشگران و نخبگان این حوزه به منظور تسهیل تصمیمگیریها و سیاستگذاری ملی در این حوزه است.
وی با اشاره به اینکه این همایش در اردیبهشت ماه سال آینده در تهران و قم برگزار خواهد شد، درباره فعالیتهای دبیرخانه همایش تاکنون، افزود: به منظور تبیین ایده و محورهای همایش تا امروز بیش از پنج جلسه هماندیشی و یک جلسه کمیته علمی به همراه اعضای اصلی کمیته علمی همایش برگزار شده است.
وی افزود: مرکز تحقیقات بیوشیمی و بیوفیزیک دانشگاه تهران، دانشکده علوم زیستی دانشگاه تربیت مدرس و پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک از همکاران اصلی این همایش ملی در بخش دانشگاهی هستند.
دبیر علمی همایش از تدوین ۱۱ محور برای ارسال مقاله به دبیرخانه همایش ملی مطالعات نظری دینی علوم زیستی و زیست فناوری خبر داد و گفت: ۱. فلسفه علوم زیستی بر اساس حکمت اسلامی ۲. الاهیات و زیست فناوری ۳. حقوق و زیست فناوری ۴. اخلاق و زیست فناوری ۵. فقه و زیست فناوری ۶. زیست فناوری و تمدن ۷. زیست فناوری و فرهنگ ۸. زیست فناوری و امنیت ملی ۹. زیست فناوری و اقتصاد ۱۰. زیست فناوری و مدیریت و حکمرانی ۱۱. آینده پژوهی زیست فناوری از محورهای این همایش است.
میرزاپور با اعلام اینکه همایش نیمه دوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در تهران و قم برگزار میشود، اظهار کرد: پژوهشگران داخلی و خارجی میتوانند چکیده مقالات خود را تا ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ و همچنین متن کامل مقالات را تا ۳۰ فروردین سال آینده به دبیرخانه این همایش ارسال و برای اطلاع از عناوین کامل محورها و اطلاعات این همایش میتوانند به پایگاه رسمی این همایش به آدرس www.inandin.ir/event-biotechnology مراجعه کنند.
نظر شما