محسن احمدی ضمن حضور در محل هلدینگهای وابسته به این صندوق با مدیرانعامل، معاونین و مدیرانعامل شرکتهای تابعه هلدینگ تدبیرگران اطلس و هلدینگ سرمایهگذاری فرهنگیان به دیدار و گفتوگو پرداخت.
مدیرعامل صندوق ذخیره در این دیدارها طی سخنانی با تأکید بر ضرورت بازسازی اقتصادی در صندوق ذخیره فرهنگیان رویکرد تحولی پیش روی این موسسه در دوره جدید را مبتنی بر انگارههای راهبردی نظیر صیانت، شفافیت، همافزایی، خروج از بنگاهداری زیانده، مولدسازی، اصلاح پرتفوی سرمایهگذاری، فسادستیزی، توجه به اقتصاد دیجیتال و دانشبنیان، تعالی سرمایه انسانی، چابکسازی و ارزشآفرینی پایدار برشمرد و تأکید کرد برای تحقق این مهم باید همصدا و همگرا گفتمان مشترک و نقشه راه مناسبی را طرحی و اجرا کنیم.
احمدی با اشاره به فرصت سهماهه این شرکتها برای خروج از بحران و توقف زیان، یادآور شد: در صورت استمرار وضع موجود و عدم ارائه برنامه قابل قبول و قابل اجرا برای گذر از این شرایط، شرکتهای زیانده ادغام، واگذار یا تجمیع خواهند شد.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان چابکسازی برای واکنش سریع و دقیق به تحولات بازار و نوآوری و خلاقیت برای رفع چالشهای پیش رو و بسترسازی مناسب برای تأمین پروژهها را از الزامات کار مدیران هلدینگها برشمرد و خاطرنشان کرد: تنها با اعتمادسازی برای جامعه فرهنگیان میتوان برای حفظ ارزش داراییها و افزایش نرخ بازدهی آن گامهای مطمئنی برداشت و سهم این ابربنگاه اقتصادی را در بازار سرمایه و تولید ناخالص داخلی افزایش داد.
احمدی مطالبهگری را حق ذاتی جامعه فرهنگی کشور دانست و بر ضرورت پاسخگویی و انتقادپذیری مدیران صندوق ذخیره فرهنگیان تأکید کرد.
دکتر احمدی در همین زمینه تأکید کرد: اجازه کار سیاسی و سفارشی را به احدی از مدیران این صندوق نخواهیم داد.
وی همچنین از آغاز فرآیند ارزیابی هوشمند و مستمر فعالیت و اقدامات مدیران صندوق خبر داد و تأکید کرد: با افزایش نظارتها، آفتاب شفافیت بر تاریکخانههای صندوق ذخیره فرهنگیان خواهد تابید و حیات خلوتهای موجود یکی پس از دیگری بسته خواهد شد.
وی در همین راستا ورود شرکتهای تابعه صندوق را به بورس اوراق بهادار ضرورتی اجتنابناپذیر دانست که سرعت عمل در انجام آن به افزایش ارزش داراییهای ذینفعان و شفافسازی مناسب کمک شایانی خواهد کرد.
احمدی در ادامه از مدیرانعامل شرکتهای تابعه این هلدینگها خواست تا ضمن آسیبشناسی و تحلیل و بررسی همهجانبه صندوق و نقاط قوت و ضعف بازار هدف و رقبا، برنامهها و راهبردهای خود را برای افقهای کوتاهمدت (۶ ماه تا یک سال)، میانمدت (یک سال تا دو سال) و بلندمدت (سه سال تا پنج ساله) تدوین و ارائه کنند تا در کارگروه ویژه مورد بررسی و ارزیابی و تصویب قرار گیرد.
احمدی در ادامه از افزایش کارآمدی و بروزرسانی بخش تولید و خدمات در شرکتهای تابعه صندوق به عنوان یک ضرورت اجتنابناپذیر یاد و ابزار امیدواری کرد تا در سایه تلاش مضاعف و حس مسئولیتپذیری و خدمت بیمنت بتوانیم به عنوان یک ابربنگاه اقتصادی در کشور ضمن سودآوری و ارزشآفرینی پایدار تصویری شفاف، مناسب و پاسخگو به جامعه ذینفعان ارائه نماییم و اعتماد خدشهدار شده فرهنگیان را به این صندوق ترمیم کنیم.
خاطرنشان میسازد در ابتدای این دیدارها، اعضای هیأتمدیره و مدیرانعامل هلدینگهای تدبیرگران اطلس و سرمایهگذاری فرهنگیان و مدیرانعامل شرکتهای تابعه گزارشی از فعالیتها، دستاوردها، چالشهای شرکتهای تحت مدیران خود را به مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان ارائه کردند.
وی مهمترین رسالت صندوق فرهنگیان به عنوان مالک و سهامدار هلدینگهای ۶گانه تابعه شرکتهای وابسته را ایفای نقش: هدایت، حمایت و نظارت دانست و خاطرنشان ساخت: با توجه به هدفگذاری صورت گرفته برای افزایش سودآوری و ارزشآفرینی پایدار داراییها، نباید هیچ شرکت زیاندهی در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان ادامه فعالیت دهد.
وی مبارزه با فساد و شفافیت حداکثری را از راهبردهای مهم در دوره مدیریت جدید عنوان کرد و خاطرنشان ساخت: درهای این صندوق برای نظارت ذینفعان و دستگاههای نظارتی باز خواهد شد اما از دخالتهای غیرضروری و توصیههای غیرتخصصی استقبال نخواهیم کرد.
مدیرعامل موسسه بر لزوم بهکارگیری مدیران پاکدست در مجموعه صندوق ذخیره فرهنگیان تأکید کرد و یادآور شد: تنها کسانی در این مجموعه ادامه فعالیت میدهند که با پرهیز از حاشیهسازی، سلامت، پاکدستی و مسئولیتپذیری، مأموریتهای محوله را اجرا کنند.
مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان به ضرورت ادامه دقیق و صحیح و پیگیری کارشناسانه طرح ارزش مالکانه تأکید و این طرح را یکی از مطالبات به حق جامعه فرهنگیان کشور دانست که در راستای تحقق منزلت و ارتقاء سطح معیشت این جامعه شریف میتواند امیدآفرین باشد.
ایشان یادآور شد با ورود شرکتهای تابعه به بازار بورس، ابزارهای نظارت دقیق و مردمی را در این شرکتها فعال خواهیم کرد تا روزنههای فساد و عدم شفافیت مسدود گردد.
مدیرعامل صندوق از رویکرد جدید در جذب سرمایههای انسانی متخصص، جوان و متعهد با اولویت فرزندان نخبه خانواده فرهنگیان خبر داد و بر ضرورت نگه داشتن و ادامه فعالیت نیروهای متخصص و متبحر موجود تأکید کرد.
نظر شما