به گزارش قدس آنلاین، سیاوش فولادی وندا با اشاره به آخرین وضعیت کشف کالاهای قاچاق در قم، بیان داشت: بازرسان اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم از ابتدای سال ۱۴۰۲ تا پایان بهمن ماه ۱۰ هزار و ۸۱۰ مورد بازرسی برای جلوگیری از تخلف عرضه، نگهداری و فروش کالای قاچاق داشتهاند که از این میان پروندههای تخلف تشکیل شده برای رسیدگی به اداره کل تعزیرات حکومتی استان معرفی شدند.
وی تاکید کرد: در همین رابطه تعداد بازرسیها نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود ۳۷ درصد، تعداد پروندهها ۲۲۹ درصد و مقدار ارزش ریالی کشفیات ۲ هزار و ۱۷۱ درصد افزایش داشتهاست.
وی افزود: در این راستا کالاهایی نظیر دخانیات، مواد غذایی، سوخت، روغن موتور، لاستیک، پوشاک، آرایشی و بهداشتی، لوازم خانگی، لوازم یدکی خودرو و موتورسیکلت، نهاده دامی، کاغذ، کالای الکترونیکی، تعهدات ارزی ایفا نشده، تلفن همراه و تجهیزات پزشکی کشف و ضبط شدهاست.
فولادی وندا گفت: همچنین بازرسان این اداره کل تعداد یکهزار و ۸۶۲ مورد تذکر و اخطار کتبی به واحدهای خرده فروش داده و ۴۳۸ گشت مشترک نیز با سایر دستگاههای نظارتی استان برگزار کردند.
وی ادامه داد: بیشتر گشتهای مشترک با دستگاههایی از قبیل تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی، سازمان جهاد کشاورزی، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی، بسیج، اطلاعات سپاه استان و اتحادیههای مرتبط بودهاست.
در مجموع ۴۳ هزار و ۷۴۴ فقره پروانه کسب در بخش اصناف استان موجود میباشد که شامل ۱۷ هزار و ۴۹۸ پروانه تولیدی و خدمات فنی و ۲۶ هزار و ۲۴۶ پروانه در حوزه فعالیتهای توزیعی و خدماتی است.
گفتنی است نظارت بر عملکرد اصناف موضوع بسیار مهمی است که اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری اتاق اصناف استان با جدیت آن را پیگیری میکند.
اقشار مختلف مردم نیز میتوانند هرگونه تخلف در حوزه فعالیت اصناف را به شماره ۱۲۴ گزارش کنند تا موضوع مورد نظر توسط بازرسان بررسی شود.
به طور کلی اصناف فعال در قم، تعامل مثبت و همکاری بسیار خوبی با مدیران بخشهای اجرایی استان برای مدیریت هرچه بهتر بازار و تامین نیازهای مردم دارند و قم در زمینه فعالیتهای صنفی از استانهای پیشگام کشور است.
نظر شما