سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر در خصوص معاینات پزشکی پیش از اعزام به حج گفت: پس از هماهنگیهای لازم با مدیران عامل هلال احمر در استانها و مسئولین مربوطه، معاینات زائران در استانها آغاز و آخرین توصیهها نیز در خصوص بررسی سلامت زائران ابلاغ شد.
وی افزود: در این روند سلامت زائران بررسی و آن دسته از متقاضیانی که مشکل حادی نداشته باشند، رویه تأیید سلامت آنها تکمیل و ثبت نام آنها در کاروانها کامل میشود.
مرعشی ادامه داد: آن دسته از زائرانی که بیماری صعب العلاج و یا توانایی لازم برای انجام مناسک حج را ندارند، ضرورت دارد از ثبت نام خودداری و شخص دیگری به نیابت از آنها، مناسک حج را به جا آورد.
رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت هلال احمر خاطرنشان کرد: زائرانی که تأیید سلامت شده اما بیماریهایی نه چندان دشوار از قبیل بیماری خفیف قلبی، ریوی، دیابت و فشار خون دارند، داروهای خود را به میزان کافی به همراه آورده و به توصیههای پزشکی کادر درمان توجه داشته باشند. در طول سفر حج نیاز است تا زائران با پزشک کاروان همکاری و مشورت لازم را داشته باشند.
وی افزود: مجموعاً ۳۸۵ پزشک وظیفه تأمین سلامت زائران را در حج برعهده دارند که برخی از آنها متخصصین مستقر در بیمارستان هستند. طبق برآورده انجام شده، هر پزشک، ۶۰۰ زائر را معاینه و در طول ایام حج تحت پوشش درمانی قرار میدهد و بر همین اساس تمهیدات لازم اندیشیده شده تا در حوزه دارو و درمان مشکلی در ایام حج به وجود نیاید.
نظر شما