به گزارش قدس آنلاین، اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) که به منظور دیدار و گفتگو با مقامات ایران به تهران سفر میکند، امروز سه شنبه ۷ فروردین با حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان دیدار و رایزنی خواهد داشت.
این دومین سفر هنیه به تهران بعد از عملیات طوفانالاقصی است. وی پیشتر در آبان ماه در سفر خود به تهران با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دیدار کردند.
رئیس دفتر سیاسی حماس در این دیدار گزارشی از آخرین تحولات غزه و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و همچنین تحولات کرانه باختری بیان کرد.
رهبر انقلاب اسلامی نیز با قدردانی مجدد از صبر و استقامت مردم استوار غزه و اظهار تأسف شدید از جنایات رژیم صهیونیستی که با حمایت مستقیم آمریکا و برخی کشورهای غربی انجام میشود بر سیاست همیشگی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از نیروهای مقاومت فلسطین در مقابل اشغالگران صهیونیست تأکید کردند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین لزوم تحرک جدی کشورهای اسلامی و مجامع بینالمللی و حمایت همهجانبه و عملی دولتهای اسلامی از مردم غزه را مورد تأکید قرار دادند.
همچنین پیشبینی میشود در جریان سفر امروز هنیه به تهران، وی با برخی دیگر از مقامات ایرانی دیدار و رایزنی داشته باشد.
این سفر در حالی صورت میگیرد که روز گذشته شورای امنیت سازمان ملل متحد پس از از ۱۷۰ روز جنگ در غزه قطعنامه برقراری آتش بس فوری را تصویب کرد.
️۱۴ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت سازمان ملل به قطعنامه ارائه شده توسط اعضای غیردائم رای مثبت دادند و از آن حمایت کردند و ایالات متحده آمریکا به عنوان عضو دائم این شورا، رای ممتنع داد و به این ترتیب قطعنامه برقراری آتش بس در غزه به تصویب رسید.
۳ فروردین ماه وزیر امور خارجه کشورمان و اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس با یکدیگر به صورت تلفنی گفتگو کردند.
با تاکید بر روحیه و توان بالای رزمندگان مقاومت در ایستادگی در برابر ماشین جنگی و کشتار دشمن صهیونیستی، وضعیت انسانی بویژه در شمال نوار غزه را بحرانی توصیف کرد و بر ضرورت اقدام فوری جامعه جهانی در ارسال کمکهای بشردوستانه برای ساکنان غزه و مقابله با سیاست اعمال قحطی و گرسنگی از سوی رژیم ضدانسانی صهیونیستی علیه ساکنان غزه بویژه کودکان تاکید کرد.
رئیس دفتر سیاسی حماس همچنین آخرین وضعیت تلاش های سیاسی و منطقهای برای توقف نسل کشی و تبادل اسرا را تبیین کرد و با اشاره به شروط حماس که مبتنی بر خواسته مشروع ملت فلسطین است، به سنگاندازی رژیم صهیونیستی در این مسیر اشاره کرد و مسوولیت هرگونه شکست مذاکرات را متوجه نتانیاهو و رژیم صهیونیستی دانست.
نظر شما