تحولات منطقه

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به شعار سال، گفت: افزایش مشارکت مردمی با تمرکز بر افزایش سلامت در جامعه از جمله برنامه‌های اصلی این دانشگاه در سال جاری خواهد بود.

 سلامت جامعه با تمرکز بر شعار «جهش تولید با مشارکت مردم» افزایش می‌یابد
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

علیرضا زالی، در دیدار با خانواده دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، افزود: بدون تردید تلاش‌های مستمر و مؤثر شما، زمینه‌های تعالی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را بیش از پیش فراهم خواهد کرد.

وی با بیان اینکه سالی که گذشت مملو از توفیقات فراسازمانی، ملی و بین‌المللی برای دانشگاه بود، از تعهد سازمانی، همکاری و همراهی مجموعه بزرگ دانشگاه برای تحقق اهداف دانشگاه و کشور قدردانی کرد.

زالی تاکید کرد: تردید ندارم تلاش‌های شما ره‌توشه‌ای برای ارتقای جایگاه دانشگاه در سال جدید خواهد بود.

وی، بن‌مایه تحرک دانشگاه را علاقه‌مندی اجزای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به رشد و تعالی دانست و این مهم را ستودنی توصیف کرد.

زالی در ادامه با اشاره به فرمایشات رهبری در سال جدید، گفت: پیام رهبر انقلاب و انتخاب هوشمندانه شعار سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» در انطباق با رسالت‌های راهبردی دانشگاه با هدف نسل سومی و چهارمی شدن است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: باید در تمامی بخش‌های دانشگاهی متناسب با تحقق برنامه‌های سال جدید همخوانی ایجاد کنیم.

زالی، ماهیت فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان را خدمت به مردم عنوان کرد.

وی، افزایش مشارکت مردمی با تمرکز بر افزایش سلامت در جامعه را از جمله برنامه‌های آتی و اصلی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عنوان کرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بار دیگر به تأکیدات رهبری در حوزه‌های دانشگاهی و ارائه خدمت بیشتر به مردم اشاره کرد و افزود: خوشبختانه برای اجرای بی کم و کاست برنامه‌های راهبردی دانشگاه ریل‌گذاری انجام شده است، امیدوارم بتوانیم در زمینه‌های مختلف در راستای منویات رهبر انقلاب، فعالیت‌ها را به هنگام سازی کنیم.

اهمیت مسئله بهره‌وری یکی دیگر از مواردی بود که زالی به آن پرداخت و افزود: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از دانشگاه‌هایی است که موضوع بهروه وری را در دستور کار قرار داده است، باید ناترازی‌های احتمالی با برنامه‌ریزی درست و منطقی جبران شود.

وی با بیان اینکه صرفه‌جویی در منابع هرگز به معنای کم‌کاری یا آسیب‌رساندن به خدمت نیست، توضیح داد: صرفه‌جویی منطقی و در عین حال اثربخشی و کارایی بالا مورد توجه است، باید برای دانشگاه در حوزه تأمین اعتبار، درآمد اختصاصی منابع جدید خلق کنیم.

به گفته زالی، بخش‌های مختلف دانشگاه فرصت خلق منابع جدید را دارند، این مهم باید با عمق و برنامه‌ریزی مناسب پیگیری و دنبال شود، تا در نهایت اجرای برنامه‌های خرد و کلان دانشگاه پیکره سلامت را ارتقا دهد.

وی در ادامه ضمن قدردانی از همکاران حوزه معاونت بهداشت دانشگاه در تعطیلات نوروزی، خاطرنشان کرد: ثبت بیش از ۳۰ هزار مورد بازدید در بازه زمانی ۱۳ اسفند تا ۱۴ فروردین آمار بسیار درخشانی است.

زالی گفت: معدوم‌سازی ۲۱ تن ماده غذایی فاسد نشان از دقت و کارایی بالا کارشناسان حوزه بهداشت در تعطیلاتی که گذشت دارد. به رغم اینکه هیچ نهاد و ارگانی از معدوم‌سازی مواد غذایی و سرمایه کشور رضایت ندارد ولی تصور کنید این حجم از مواد غذایی به سفره مردم راه پیدا می‌کرد، چه حجم از بیماری‌ها و هزینه به حوزه درمان تحمیل می‌شد.

زالی با اشاره به انجام هزار و ۷۶۵ مورد غربالگری نوزادان در تعطیلات نوروزی و شناسایی ۱۰۲ مورد مشکوک و ارجاع به پزشک، افزود: با توجه به اینکه پنج روز ابتدایی تولد نوزاد دوران بسیار حیاتی است، اگر این خدمات در روزهای ابتدایی تعطیلات انجام نمی‌شد بدون شک خسارت‌ها و اثرات جبران‌ناپذیری را به دنبال داشت.

وی از مراجعه ۹۷۰ مورد حیوان گزیدگی به مراکز شبانه‌روزی هاری دانشگاه اعم از تهران و شهرستان‌های تابعه در تعطیلات نوروز خبر داد و اضافه کرد: این آمار در شرایطی مطرح می‌شود که خدماتی نظیر واکسیناسیون، خدمت به بیماران پرخطر و بانوان باردار در مراکز بهداشتی دانشگاه کماکان ادامه دارد.

زالی در ادامه با اشاره به برگزاری ۳۸ کلاس آموزش پیش از ازدواج در ایام نوروز، حضور حداکثری مراجعان در کلاس‌های آموزشی پیش از ازدواج در مراکز دانشگاه، به رغم تعطیلات رسمی را نشان اعتماد مردم به دانش کارشناسان و سرمایه اجتماعی عمیق دانشگاه دانست.

وی با بیان اینکه حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی نیز در زمینه ارائه خدمت به مردم خوش درخشید عنوان کرد: مجموعه مراکز دانشگاهی ۱۶۴ هزار مراجعه اورژانسی در تعطیلات نوروز را ثبت کرد، این عدد بسیار بزرگ و درخشان است.

زالی با بیان اینکه ثبت ۶ هزار و ۷۰۰ عمل جراحی الکتیو در تعطیلات نوروزی، عدد بسیار غرورانگیزی برای دانشگاه است، گفت: برای اولین بار در دانشگاه آمار اعمال جراحی الکتیو از جراحی اورژانس برتری گرفت، این در شرایطی است که جراحی‌های الکتیو به مراتب به تجهیزات، توانمندی و تخصص بالاتری در مقایسه با جراحی‌های اورژانسی نیازمند است.

وی در ادامه به بازدیدهای نظارتی در حوزه غذا و دارو نیز اشاره کرد و افزود: تمامی بازدیدهای معاونت غذا و دارو، منجر به مداخله مؤثر شد، این مهم نشان از کفایت بالا و دانش کارشناسان این حوزه دارد، ضمن اینکه در سال ۱۴۰۳ با کمترین بحران در حوزه دارو مواجه بودیم

منبع: خبرگزاری مهر

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.