تحولات منطقه

شهردار شهر مونفالکونه در ایتالیا طی تصمیمی عجیب اقامه نماز مسلمانان در مساجد را ممنوع کرده است. به نظر می رسد این اقدامات برای محدود کردن حقوق مسلمانان برای انجام مراسم مذهبی شان باشد.

شهردار ایتالیایی اقامه نماز و ساخت مسجد را ممنوع کرد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

 به نقل از صدی البلد، شهر مونفالکونه در شمال شرقی ایتالیا با بحث و جدل گسترده ای به دلیل تصمیم شهردار راست افراطی خود مبنی بر ممنوعیت مسلمانان از اقامه نماز در مساجد روبه رو شده است.

از نوامبر گذشته، مسلمانان پس از ممنوعیت ورود به مساجدی که پیشتر از آنها استفاده می کردند، برای نماز جمعه در یک پارکینگ سیمانی تجمع کرده اند.

 جلوگیری از اقامه نماز مسلمانان در مساجد ایتالیا

به نظر می رسد این اقدامات و تصمیمات مقامات محلی شهر مونفالکونه برای محدود کردن حقوق مسلمانان برای انجام مراسم مذهبی‌شان باشد.

 به گزارش هندوستان تایمز، مسلمانان از این آزار و اذیت ناامید و ناراحت هستند و این اقدامات را نقض حقوق اولیه و آزادی مذهبی خود می دانند که توسط قانون اساسی ایتالیا تضمین شده است.

 حامیان تصمیم شهردار شهر مونفالکونه، تاکید می کنند که این تصمیم در چارچوب حفظ نظم و امنیت عمومی است، در حالی که مخالفان، این تصمیم را نقض حقوق اقلیت های مذهبی و تضعیف اصول برابری و کثرت گرایی می دانند.

 اختلاف بر سر درخواست تأسیس مسجد

 اظهارات یکی از ساکنان شهر مونفالکونه ایتالیا بحث و جدلی را در مورد حقوق ادیان مختلف در این شهر به راه انداخت.  این شهروند ایتالیایی از فقدان مسجد برای مسلمانان این شهر ابراز نارضایتی کرد. در حالی که کلیساهایی برای کاتولیک ها، ارتدوکس ها و پروتستان ها در این شهر وجود دارد.

 وی گفت: مسلمانان ساکن در این شهر یک سوم جمعیت آن را تشکیل می دهند و معتقدند دلیلی برای نداشتن مسجد وجود ندارد.

حضور مهاجران مسلمان در مونفالکونه  به اواخر دهه ۱۹۹۰ برمی گردد، زمانی که بسیاری از آنها در شرکت کشتی ساز فینکانتیری شروع به کار کردند.

 « آنا سیسنت» شهرداری این شهر محدودیت هایی برای تاسیس مسجد بر اساس قوانین شهرسازی ایجاد کرد.

وی خاطرنشان کرد: وی مسئولیتی در قبال فراهم کردن مکان عبادت برای مسلمانان ندارد. قانون را اعمال می کند و مطابق با مقررات محلی عمل می کند.

با این حال، برخی از محافل داخلی ایتالیا بر این باورند که تعداد فزاینده مهاجران مسلمان در این شهر مستلزم توجه به فراهم کردن مکان های عبادت برای آنها است.

 وضعیت مسلمانان در ایتالیا

گزارش‌های متعددی مبنی بر ممنوعیت مسلمانان از اقامه نماز در مساجد مونفالکونه باعث تحرکاتی دراین باره شده است؛ اسلام در بین ۱۳ دینی که طبق قوانین ایتالیا دارای جایگاه رسمی هستند، نیست و تلاش‌ها برای ساختن مکانی برای عبادت را پیچیده می‌کند.

در حال حاضر کمتر از ۱۰ مسجد به طور رسمی به رسمیت شناخته شده است. این بدان معناست که از بین دو میلیون مسلمان ایتالیا، بیشتر آنها به هزاران مکان عبادی موقت روی آوردند.

منبع: خبرگزاری شبستان

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.