حجت الاسلام علیرضا میرجلیلی افزود: گمشده ملتهای آمریکای لاتین عدالت است و سالهاست که آنها به دنبال مبارزه با ظلم و برپایی عدالت در جهان هستند و هنوز به آن دست نیافتند.
این فعال فرهنگی ادامه داد: انقلاب های بزرگ و حرکتهای ملی بزرگی در منطقه آمریکای لاتین اتفاق افتاده تا از سیطره استکبار و امپریالیسم جهانی آزاد شوند ولی هنوز موفق نشدهاند.
میرجلیلی افزود: عدالت ادبیات جدیدی برای منطقه آمریکای لاتین نیست اما مدل عدالتی که در آموزههای دینی و رضوی آمده و مدل عدالتی که انقلاب اسلامی در دوران ما مطرح کرده، ادبیات جدیدی است که برای عدالتخواهان جهان جذاب است.
این فعال فرهنگی در آمریکای لاتین با تاکید بر اینکه انتخاب شعار« عدالت برای همه ظلم به هیچکس» یک امتیاز برای کنگره جهانی حضرت رضا(ع) محسوب میشود، افزود: با وجود اینکه مفهوم عدالت یکی از مفاهیم اساسی در اندیشه دینی و اسلامی و البته شیعی ماست اما در این خصوص در دوران معاصر به لحاظ علمی زیاد کار نشده و همان مفاهیمی که از ائمه مثل امام رضا(ع) به ما رسیده، به خوبی تبیین نشده است.
میرجلیلی ادامه داد: این آموزهها در منابع اسلامی ما موجود است و باید مورد واکاوی، کنکاش، تحلیل و تفسیر بیشتری قرار میگرفت تا این ذخایر و سرمایهها با زبان امروز و برای دنیای امروز مطرح میشد.
مفهوم عدالت، ادبیات مشترک همه ادیان و مذاهب جهان است
این رایزن فرهنگی یادآور شد: امروز ملت مظلوم فلسطین مورد ظلم قرار گرفتهاند به این مفهوم بیشتر احساس نیاز میشود و عدالت خواسته همه ملت های تحت ظلم است.
میر جلیلی در ادامه ابراز امیدواری کرد: کنگره جهانی حضرت رضا(ع)؛ آغاز راهی برای حرکتهای ماندگار و پرثمر در عرصه عدالت و مبارزه با ظلم خواهد بود.
گفتنی است؛ پنجمین کنگره جهانی حضرت رضا(ع) با شعار«عدالت برای همه، ظلم به هیچکس» 24 و 25 اردیبهشت ماه با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در تالار قدس مطهر رضوی در مشهد برگزار می شود.
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۷
کد خبر: ۹۸۵۸۵۰
رایزن فرهنگی ایران در برزیل گفت: موضوع عدالت در آمریکای لاتین گمشده ای است که ملتهای آمریکای لاتین قرن هاست به دنبال آن هستند. کنگره جهانی حضرت رضا(ع)؛ آغاز راهی برای حرکتهای ماندگار و پرثمر در عرصه عدالت و مبارزه با ظلم خواهد بود.
زمان مطالعه: ۱ دقیقه
منبع: آستان نیوز
نظر شما