به گزارش قدس خراسان، علی آذری در حاشیه دیدار با کارشناسان جهاد کشاورزی قوچان با بیان اینکه انرژی و اقلیم برهم زننده تعادل دام و کشاورزی است، افزود: امروز مدیریت آبهای تحتالارضی بسیار مهم است.
وی بیان کرد: از ۲۳۳ روستا ۱۷۰ روستا مسکونی است و اگر کشت سیب درختی به عنوان مثال در همه این روستاها صورت گیرد در واقع سبب ظلم به آبهای زیرزمینی شدهایم.
نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: انرژی و اقلیم در این دوره از زمان تعادل را چون جامعه جهانی برهمزده است، لذا لازم است کارگروههای آمایشی تشکیل و با حضور در روستاها برمبنای نگاه مدیریتی با نگاهی به فردا برای اجرا و پیگیری تدوین کنیم.
آذری با اشاره به احداث ۴ بند خاکی در دوره قبلی گفت: برای جانمایی بندهای خاکی جدید اهتمام ویژهای داریم؛ چراکه معتقدیم اجرای بند خاکی شاید همچون ساخت مسجد ثروت متاخره معنوی فراوانی در پیداشته باشد. لذا برای تغذیه آبهای زیرزمینی در بلند مدت و استفاده از آبهای جاری در کوتاه مدت ثمره این اقدام خواهد بود.
وی با بیان اینکه پاسداری از امنیت غذایی مردم وظیفه بسیار سنگینی است که بر دوش کارشناسان بخش کشاورزی و دام نهاده شده است، افزود: همگرایی و تشریک مساعی بین بخشی میتواند تعالیبخش حوزه کشاورزی و دام باشد.
نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی از برهم خوردن تراز سنتی موجود در کشاورزی و دام خبر داد و گفت: انرژی و اقلیم برهم زننده تعادل دام و کشاورزی است، امروز مدیریت آبهای تحتالارضی بسیار مهم است.
وی سلامت و امنیت غذایی را از مهمترین ارکان یک جامعه دانست و گفت: کارکنان وزارت جهاد کشاورزی و به ویژه این شهرستان هر روزه با کمترین امکانات در عرصه هستند.
آذری ادامه داد: با تلاش کارشناسان جهاد کشاورزی در سال گذشته توجه ویژه به روستاهای منطقه که تنها منبع آبی آن قنات بوده شده است، این مهم با اجرای طرحهای مرمت و احیاء قنوات در روستاهای زیدانلو، آلماجق، کلاته ملأ محمد میرزا، رجب داودلی، بنیابید، اتارچی، یساقی، فیروز آباد، بیگلری و. . در مجموع ۲۵ روستا با اعتبار ۵ میلیارد تومان صورت گرفته به نحوی که در همه جای شهرستان به لحاظ جغرافیایی این فعالیت مهم پوشش داده شده است.
آذری با بیان اینکه ۲۵ قنات روستایی شهرستان قوچان سال گذشته مرمت شده است، ادامه داد: با اجرای انتقال آب از سد به تصفیهخانه شهرستان، انتقال آب از ۱۲۶ لیتر به ۲۵۰ لیتر بر ثانیه رسیده است. با اجرای لولهگذاری خط انتقال آب سد به تصفیهخانه آب به اندازه همان رودخانه پرت آب، کاهش داده شده است.
وی با اعلام این موضوع به عنوان یک نمونه مشهود در حفظ آب بر اهمیت اجرای بحثهای آب و خاک شهرستان تأکید کرد و گفت: دو پرونده مهم از اعتبار دولتی و ملی تأمین اعتبار شده است که اعتبار بزرگراه مشهد-چناران-قوچان و همچنین راه قوچان- سبزوار- بجستان در بودجه گنجانده شد.
نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: با اجرای این پروژهها و توسعه راههای دسترسی بهتر و با توجه به وجود منطقه آزاد و مزیتهای کشاورزی و دامپروری شهرستان در آینده شرایط بهتری را تجربه خواهیم کرد.
۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۰
کد خبر: ۹۸۶۲۹۴
نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی از برهم خوردن تراز سنتی موجود در کشاورزی و دام استاخبر داد و گفت: انرژی و اقلیم برهم زننده تعادل دام و کشاورزی است.
زمان مطالعه: ۲ دقیقه
منبع: خبرگزاری ایسنا
نظر شما