تحولات منطقه

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین با اشاره به اوضاع بحرانی در نوار غزه گفت که ۲۷ هزار نفر در این منطقه به بیماری هپاتیت A ناشی از مصرف آب و غذای آلوده مبتلا شدند.

۲۷ هزار نفر در نوار غزه به بیماری هپاتیت مبتلا شدند/ شهادت ۴۹۳ کادر درمان
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، «اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه در گفت‌وگو با شبکه العربی اعلام کرد که رژیم اشغالگر در حال نابودی برنامه‌ریزی شده سیستم بهداشت و سلامت در نوار غزه است.

وی گفت: رژیم اشغالگر عامدانه درحال از بین بردن سیستم بهداشت در شمال نوار غزه است. این رژیم با حمله به بیمارستان ها خدمات درمانی را مختل می کند. تنها چند بیمارستان در نوار غزه باقی مانده‌ که بخش اورژانس آن‌ها فعال است. بیمارستان‌ رفح و بیمارستان تخصصی کویت هم تعطیل شده اند.

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه اضافه کرد: کادر پزشکی تلاش می‌کنند که بیمارستان الامل و بیمارستان ناصر بار دیگر خدمات رسانی را آغاز کنند. سیستم بهداشت نیاز به پشتیبانی دارد و برای این کار باید بیمارستان‌های میدانی ایجاد شود.

القدره با بیان اینکه جامعه بین‌المللی در مورد مشکلات غزه به کندی عمل می‌کند که متناسب با نسل‌کشی و ویرانی در این منطقه نیست، گفت: اکنون یک ونیم میلیون نفر که توانستند خود را به بیمارستان ها برسانند به بیمارهای مزمن دچار شدند.

وی افزود: ۲۷ هزار نفر در نوار غزه به بیماری هپاتیت A مبتلا شدند. از مجموع ۲۰ هزار بیمار، ۴ هزار و ۹۱۷ نفر برای درمان به خارج از منطقه منتقل شدند.جامعه بین‌المللی به درستی به اتفاقات غزه نگاه می‌کند.

سخنگوی وزارت بهداشت فلسطین در غزه همچنین اعلام کرد: تاکنون ۴۹۳ نفر از کادر پزشکی در نوار غزه شهید و بسیاری دیگر مفقود شدند.

گفتنی است؛ اخیرا یونیسف در بیانیه‌ای تاکید کرد که ژنراتورهای تولید اکسیژن در بیمارستان شهدای الاقصی غزه در آستانه از کار افتادن هستند.

این بیانیه هشدار داد که بیش از ۲۰ نوزاد به دلیل کمبود سوخت در نوار غزه در معرض خطر مرگ هستند.

این درحالی است که رژیم صهیونیستی همچنان به تجاوزهای خود در نوار غزه ادامه می‌دهد و با بستن گذرگاه‌های زمینی بحران انسانی در این منطقه را تشدید کرده است.

در این راستا، «ایاد ابو زاهر» مدیر بیمارستان شهدای الاقصی تاکید کرد: اگر به دلیل نبود سوخت بیمارستان تعطیل شود، فاجعه بهداشتی رخ خواهد داد.

وی گفت: میزان سوختی که وارد می‌شود، یک پنجم نیاز بیمارستان است، درحالی که ما برای مقابله با فاجعه بهداشتی به ۵۰ هزار لیتر سوخت در ساعات آینده نیاز داریم.

در آخرین آمار دفتر اطلاع‌رسانی دولتی فلسطین آمده که رژیم اشغالگر تاکنون ۳۳ بیمارستان، ۵۵ مرکز درمانی و۱۶۰ موسسه درمانی را از کار انداخته و ۱۳۰ خودروی امدادی را هدف قرار داده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.