علیرضا زالی در آیین رونمایی از ۲۰ محصول فناورانه و نوآورانه پژوهشکده دندانپزشکی و مرکز رشد فناوریهای نوین دندانپزشکی این دانشگاه با قدردانی از تلاش تمامی اعضای هیات علمی دانشکده دندانپزشکی، گروه اندودانتیکس، پژوهشکده دندانپزشکی و مرکز رشد فناوریهای نوین دندانپزشکی، این افراد را بازوی توانمند کسب جایگاههای ویژه علمی، جهش تکنولوژی، تعالی دانشگاه و تعامل فناوری و بالین دانست.
وی خطاب به رئیس پژوهشکده دندانپزشکی تاکید کرد: برای بهرهگیری از ظرفیت هوش مصنوعی باید بیش از پیش تلاش شود؛ اقدامات اساسی در این زمینه جمع آوری داده، اطلاعات و طراحی و سازماندهی آن است.
زالی افزود: در حوزه بیماریهای دهان و دندان به این حد از بلوغ رسیدهایم اما در موضوع کنترل کیفیت ابزار و فرآیندها، پژوهشکده دندانپزشکی باید نقطه کانونی و منبع قرار گیرد.
وی ضمن تاکید بر ضرورت ورود به بازارهای جذاب جهانی، تصریح کرد: دانشکده دندانپزشکی یکی از پیشتازان قدم نهادن در مسیر شبیهسازی آموزشی است؛ در پژوهشکده دندانپزشکی نیز امکان پیشرفت استعدادها و ورود به بحث شبیهسازی آموزشی و واقعیت مجازی وجود دارد.
زالی گفت: با راه اندازی دورههای کوتاه مدت در مقاطع و رشتههای بین المللی نیز میتوان سهم دانشگاه را در سطح بینالملل، کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای مشترک المنافع (CIS) مورد توجه قرار داد.
نظر شما