تحولات لبنان و فلسطین

در سال ۱۴۰۲ تعداد ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر در بیمارستان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی در سراسر کشور بستری شده و خدمات درمانی دریافت کردند.

ارائه ۸۹۴ هزار خدمت رایگان در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی

سازمان تأمین‌اجتماعی اعلام کرد: بخش درمان ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی پس از دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، بیشترین تعداد تخت‌های بیمارستانی را برای ارائه خدمات درمانی به بیماران در اختیار دارد که در سال ۱۴۰۲ در مجموع تعداد بستری‌شدگان در این مراکز حدود ۸۹۴ هزار و ۵۹۳ نفر بوده است.

در این سال همچنین تعداد اعمال جراحی انجام‌شده در مراکز درمانی ملکی سازمان تأمین‌اجتماعی، ۵۰۷ هزار و ۱۰ عمل و جمع کل تعداد موارد سزارین و زایمان طبیعی انجام شده در این مراکز ۱۰۷ هزار و ۴۳۵ مورد بوده است.

برای تجهیز این مراکز به امکانات نوین، در سال گذشته تعداد ۴۶ دستگاه آمبولانس پیشرفته خریداری و تحویل این مراکز شده است. همچنین نیازسنجی دستگاه‌های با تکنولوژی پیشرفته (های‌تک) نیز در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی انجام شده و سه دستگاه "ام.‌آر.آی"، ۱۵ دستگاه "سی.‌تی.‌اسکن"، یک دستگاه "سی.‌تی.‌آنژیو" و یک دستگاه "آنژیوگرافی" به همراه ۲ دستگاه "سنگ‌شکن" تهیه و در بیمارستان‌های سازمان تأمین‌اجتماعی نصب شده است.

توسعه ظرفیت‌های درمانی و عمق‌بخشی به خدمات سلامت با هدف کاهش پرداخت از جیب بیمه‌شدگان در بخش سلامت، از جمله راهبردهای تحولی مورد توجه سازمان تأمین‌اجتماعی است و بخش درمان سازمان تأمین‌اجتماعی در حال حاضر علاوه بر آن‌که در بخش درمان غیرمستقیم بزرگترین خریدار راهبردی خدمات درمانی است؛ دومین تولیدکننده خدمات سلامت پس از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز محسوب می‌شود.

در حال حاضر بخش درمان مستقیم سازمان تأمین‌اجتماعی مشتمل بر ۴۰۴ مرکز درمانی ملکی در سراسر کشور است که ۸۴ مرکز شامل ۷۹ بیمارستان (۷۶ بیمارستان ملکی و ۳ بیمارستان هیئت‌مدیره‌ای) و ۵ مرکز جراحی محدود با مجموع ۱۱ هزار و ۵۹۳ تخت فعال و ۳۲۰ مرکز خدمات سرپایی در سراسر کشور به بیمه‌شدگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین‌اجتماعی خدمات درمانی رایگان ارائه می‌دهند.

سازمان تأمین‌اجتماعی همچنین در بخش درمان غیرمستقیم نیز با ۱۱۰۶ بیمارستان و مرکز جراحی محدود، قرارداد همکاری دارد.

گفتنی است، بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی در شهرهایی که این سازمان فاقد مرکز درمانی ملکی است از پرداخت فرانشیز در بخش بستری در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی معاف هستند و در این بیمارستان‌ها خدمات بستری رایگان دریافت می‌کنند. همچنین خدمات بستری برای همه بیمه‌شدگان سازمان تأمین‌اجتماعی بالای ۶۵ سال در همه مناطق کشور در بیمارستان‌های دولتی و دانشگاهی، با فرانشیز صفر و به صورت رایگان ارائه می‌شود.

بر اساس آمارهای موجود در سال ۱۴۰۲ بیش از ۴ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۷۴۸ بیمار بیمه‌شده در مراکز طرف قرارداد این سازمان، خدمات بستری دریافت کردند که در مقایسه با سال گذشته در حدود ۷ درصد رشد داشته است.

منبع: خبرگزاری مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.