به گزارش قدس آنلاین، مصطفی نصیری ورگ روز پنجشنبه افزود: در حال حاضر زیرساخت های ریلی در مرز لطف آباد توسط راه آهن فراهم شده و تجار می توانند با تریلر کالای صادراتی و ترانزیتی خود را به این مرز زمینی برده و پس از انتقال به ناوگان ریلی، در قالب ترانزیت ترکیبی، کالای تجاری خود را به ترکمنستان و یا سایر کشورهای آسیای مرکزی یا روسیه صادر یا ترانزیت کنند.
وی بیان کرد: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران تعرفه مناسبی جهت بهره برداری از خطوط و زیرساخت های ریلی مرز لطفآباد در نظر گرفته است.
مدیر کل راه آهن خراسان بیان کرد: با توجه به هماهنگی انجام شده با سازمان های مستقر در مرز لطفآباد، امکان فعالیت حمل و نقل ریلی فراهم است.
نصیری ورگ ادامه داد: امید است با همکاری سازمان های مرتبط با حمل و نقل بین المللی و حضور شرکت های حمل و نقل ریلی در مرز لطف آباد، ظرفیت این ایستگاه ریلی مورد استفاده تجار قرار گیرد و وضعیت تجارت ریلی و ترانزیت ترکیبی در این مرز زمینی به سال های پیش از کرونا باز گردد.
به گزارش قدس آنلاین، شبکه ریلی ایران به شهرستان مرزی درگز متصل نیست و صادرکنندگان باید کالای خود را همانند صادرات مرسوم جاده ای به پایانه مرزی لطفآباد منتقل کنند، اما از آنجایی که این پایانه دارای خطوط ریلی متصل به شبکه راه آهن کشور ترکمنستان است، می توان واگن های باری این کشور را در گمرک لطفآباد با کالای صادراتی یا ترانزیتی بارگیری کرد.
گذرگاه مرزی ریلی و جاده ای "لطفآباد" شهرستان درگز در ۹۰ کیلومتری جنوب عشق آباد پایتخت ترکمنستان قرار دارد و فاصله این پایانه مرزی با شهر درگز در شمال خراسان رضوی ۲۲ کیلومتر است.
نظر شما