تحولات لبنان و فلسطین

رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: افتتاح ۲۱ مرکز درمانی در مناطق مختلف کشور که به همت بسیج و با مشارکت خیرین و مردم صورت گرفت، یک الگوسازی است و امیدواریم سایر بخش‌ها نیز از این قبیل الگوها استفاده و از ظرفیت‌های مردم‌پایه بهره‌برداری کنند.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین: افتتاح ۲۱ مرکز درمانی به همت بسیج و با مشارکت خیرین، یک الگوسازی است

به گزارش قدس آنلاین، آیین افتتاح همزمان ۲۱ مرکز درمانی و واگذاری ۵۰۰ واحد مسکونی در ۲۱ استان کشور برگزار شد.
در این آیین که به صورت ویدئوکنفرانسی برگزار شد، سردار «سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین، سردار «تقی‌زاده» مدیرعامل بنیاد تعاون بسیج و سردار «زهرایی» مسئول سازمان بسیج سازندگی حضور داشتند.
سردار «سلیمانی» رئیس سازمان بسیج مستضعفین طی سخنانی در این آیین گفت: با همت بنیاد تعاون بسیج و مجاهدت سپاه‌های استانی در ایام هفته بسیج سال جاری، ۲۱ مرکز درمانی در ۲۱ استان به بهره برداری رسید.
وی با اشاره به اهمیت حوزه بهداشت و درمان در زندگی مردم، گفت: «سلامت» از جمله نعمت‌های مهم بشریت است و طبیعتاً ارتقاء سطح بهداشت و درمان، در تحقق سلامت حداکثری در جامعه، دارای نقشی غیرقابل انکار است.
سردار غلامرضا سلیمانی گفت: این اقدام موسسه درمان بسیج، بنیاد تعاون بسیج و سپاه‌های استانی که با مشارکت خیرین و مردم صورت گرفت، یک الگوسازی است و امیدواریم سایر بخش‌ها نیز از این قبیل الگوها استفاده کرده و از ظرفیت‌های مردم‌پایه بهره‌برداری کنند.
رئیس سازمان بسیج مستضعفین گفت: امروز بحمدالله ساخت مسکن برای پیشکسوتان دفاع مقدس که از اهمیت بالایی برخوردار است در مسیر خود قرار گرفته و امیدواریم بتوانیم این روند را با سرعت قابل ملاحظه‌ای ادامه دهیم.
سردار «تقی‌زاده» مدیرعامل بنیاد تعاون بسیج نیز در این جلسه گفت: افتتاح‌هایی که امروز شاهد آنها بودیم، برگرفته از الگوهای مشارکت مردمی و بسیج‌کنندگی مردم و بخش‌های مختلف استانی بود.
«مالمیر» مسئول گروه بهداشت و درمان بنیاد تعاون بسیج نیز در این آیین اظهار کرد: تا سال ۱۳۹۹ تعداد درمانگاه‌های ما به عدد ۴۸ می‌رسید؛ پس از ابلاغ سند اعتلای بسیج، ما اقدامات گسترده‌ای را آغاز کردیم و امروز مفتخریم اعلام کنیم ۱۷۰ مین درمانگاه را نیز افتتاح کردیم؛ تلاش ما بر این است که تا پایان سال جاری، به تعداد ۲۰۰ درمانگاه برسیم؛ همچنین بنای ما بر آن است که تا پایان مدت برنامه هفتم توسعه نیز به عدد ۵۰۰ درمانگاه در ۵۰۰ ناحیه کشور برسیم.
وی افزود: فناوری ما در احداث این درمانگاه‌ها، مبتنی بر فناوری مردمی سازی است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.