حجتالاسلام سعید کرمی پیش از ظهر پنجشنبه در سومین گردهمایی استعدادهای برتر حوزههای علمیه خواهران که در قم برگزار شد از تلاشهای حوزههای علمیه خواهران در راستای شناسایی و پرورش استعدادهای برتر قدردانی کرد.
وی با بیان اینکه امروز تمام فرصتهای تبلیغی دانشگاهها در اختیار روحانیت است، اظهار کرد: این ما هستیم که باید تمرکز داشته باشیم و رویکرد خودمان را برای فرصتها تنظیم کنیم. حواسمان باشد اگر غفلت کنیم ممکن است آسیب جدی متحمل شویم.
وی افزود: مهمترین آفتی که ممکن است طلبهها را گرفتار خودش بکند عافیت طلبی، بسنده کردن به ظواهر و غفلت از رسالت تاریخی است. اگر از فرصتهایی که داریم غفلت کنیم آسیبهای مضاعفی بر ما وارد میشود.
حجتالاسلام کرمی با قرائت بخشی از وصیت نامه سپهبد شهید سلیمانی اظهار کرد: خط انحرافی که مدتهاست رهبری در مورد حوزههای علمیه تذکر میدهند مسأله جدایی حوزه از انقلاب اسلامی است. حوزهای که رشد و تحول تاریخی خودش را مدیون انقلاب اسلامی است و به برکت این انقلاب توانسته پیام خود را جهانی کند نمیتواند از این انقلاب جدا باشد.
وی با بیان اینکه قرآن و دین و آیین ما به نظام و انقلاب اسلامی گره خورده است، تصریح کرد: ما نمیتوانیم در این زمینه عافیت طلبانه رفتار کنیم و خودمان را از انقلاب و نظام جدا بدانیم.
رئیس نهاد رهبری در بنیاد ملی نخبگان افزود: امروز مهمترین رسالت تاریخی ما این است که از اساس و منطق و اندیشههای انقلاب اسلامی دفاع کنیم تا نظام اسلامی تقویت شود.
وی با بیان اینکه باید خودمان را تجهیز و آماده کنیم که بتوانیم از ابتدای طلبگی زبان قوم را پیدا کنیم، تصریح کرد: اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی زندگی ما را متحول خواهد کرد و اگر به همین شیوه پیش برویم نمی توانیم در زیست بوم جامعه باشیم که روی مخاطبان اثرگذار باشیم.
وی گفت: البته همین الان هم در حکمرانی فضای مجازی منفعل هستیم و نتوانستیم به موفقیتی دست پیدا کنیم. امروز نه تنها در تحولات جامعه از چرخه عقب هستیم بلکه در عرصه تبلیغ سنتی هم عقب هستیم.
وی با بیان اینکه طبق گزارش مرکز پژوهشهای انقلاب اسلامی، ۵۳ درصد مساجد ما امام جماعت ندارند، افزود: امروز حتی در عصر هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء، باز هم مسجد کارکرد اثرگذار خودش را دارد اما چه کنیم که باز هم در این زمینه کم کاری میشود. باید از فرصتهای ذاتی و سنتی در اختیارمان استفاده کنیم و خودمان را با تحولات آنی جامعه بهروز کنیم.
نظر شما