تحولات منطقه

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: ملت ما در حماسه ۹ دی اثبات کرد از بصیرت لازم در شرایط سخت برخوردار است. امروز و به ویژه در یک سال اخیر نیز ما نیازمند همین بصیرت هستیم.

رئیس جامعه المصطفی العالمیه: قرآن محور اصلی تمدن، علوم و فرهنگ اسلامی است
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه امروز دوشنبه دهم دی‌ماه در دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری و ستاد اجرایی سی امین جشنواره بین‌المللی قرآنی و حدیثی المصطفی، قرآن کریم را محور اصلی تمدن، علوم و فرهنگ اسلامی توصیف کرد.

نماینده مردم استان مرکزی در مجلس خبرگان رهبری با تبریک دهه بصیرت، اظهار کرد: حادثه‌ای که در ۹ دی سال ۱۳۸۸ رخ داد یکی از روزهای تاریخی ملت ماست. این انقلاب از ابتدا تا امروز همواره با طراحی و توطئه دشمنان مواجه بوده است و قضایای آن سال، از پیچیده‌ترین توطئه‌ها بود که در زمان موج وقوع انقلاب‌های رنگی در کشورهای مختلف رخ داد.

وی با اشاره به سنگین‌ترین جنگ روانی علیه ملت و نظام ایران اسلامی طی چندین ماه در جریان حوادث سال ۸۸، تصریح کرد: ملت ما در حماسه ۹ دی اثبات کرد از بصیرت لازم در شرایط سخت برخوردار است. امروز و به ویژه در یک سال اخیر نیز ما نیازمند همین بصیرت هستیم و در شرایطی که تقابل ما با جبهه باطل بیش از هر زمان آشکار شده است و دشمن نیز از همه ابزارهای خود برای تسلط فکری و معرفتی بهره می‌برد، به عنصر زمان شناسی و بصیرت برای شناخت طراحی‌ها و اهداف دشمن نیاز بیشتری داریم.

رئیس جامعه المصطفی در ادامه قرآن کریم را محور اصلی تمدن، علوم و فرهنگ اسلامی توصیف کرد و افزود: المصطفی به عنوان یک مرکز علمی و پژوهشی اسلامی و بین المللی باید قرآن‌محوری را در همه حوزه‌های فعالیت‌های علمی و آموزشی خود لحاظ کند.

وی با اشاره به فعالیت مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث به عنوان یکی از حوزه‌های دانشی اصلی جامعه المصطفی، ابراز کرد: این مجتمع علاوه بر مباحث آموزشی، نقش مهمی در بحث پژوهش‌های قرآنی برعهده دارد و در این عرصه کارهای خوبی نیز صورت گرفته است؛ از جمله انتشار دو نشریه علمی قرآنی که دارای رتبه الف هستند.

حجت‌الاسلام عباسی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی انس با قرآن، تصریح کرد: گسترش احساس نزدیکی به قرآن کریم و خدمت به آن در همه بخش‌های جامعه المصطفی، فرهنگی است که انتظار می‌رود اداره کل قرآن و حدیث المصطفی با جدیت آن را دنبال کند و خوشبختانه این روحیه در تمام عزیزان مشغول در این اداره، آشکار است.

وی مشارکت گسترده طلاب المصطفی در رویداد قرآنی و حدیثی المصطفی را شایسته تقدیر دانست و گفت: اثر وضعی انس با قرآن کریم رشد تربیتی طلاب است و هر مقدار که به این موضوع پرداخته شود، همچنان جای کار بیشتری وجود دارد.

رئیس جامعه المصطفی با تأکید بر لزوم همکاری و استفاده از تجربیات سایر مراکز در برگزاری رویدادهای قرآنی، خاطرنشان کرد: باید همه ساله تلاش کنیم با شناسایی نقاط ضعف و استفاده از تجربیات سایر مراکز، شاهد ارتقای روزافزون جشنواره قرآنی و حدیثی المصطفی باشیم.

منبع: ایکنا (خبرگزاری بین‌المللی قرآن)

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha