تحولات منطقه

شانزدهمین تفاهم‌نامه فرهنگی دانش آموزی نجات آب موسوم به "داناب" بین شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی و اداره کل آموزش و پرورش خراسان رضوی به امضا رسید.

طرح نجات آب "داناب" در خراسان رضوی ۱۶ ساله شد
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی، در آیین امضای این تفاهم نامه که با حضور مدیرعامل، مشاور مدیرعامل و مدیر روابط عمومی آب منطقه‌ای خراسان رضوی و سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان و معاونان این اداره کل برگزار شد، مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی ضمن قدردانی از همراهی آموزش و پرورش در اجرای طرح داناب و تشکر از علیرضا طاهری مشاور مدیرعامل شرکت که طراح اصلی داناب بوده است، به وضعیت اقلیمی استان خراسان رضوی اشاره کرد و گفت: ۷۴ درصد از پهنه استان خراسان رضوی دارای اقلیم خشک و ۲۶ درصد آن دارای اقلیم نیمه خشک است و در چنین شرایطی صیانت از منابع آبی و توسعه فرهنگ مصرف صحیح و بهره‌وری اصولی از آب اهمیت زیادی دارد.
محمدعلی نعمت‌نژاد تقارن امضای شانزدهمین تفاهم‌نامه طرح داناب با نهم دی ماه روز بصیرت و تجدید میثاق امت با ولایت را مورد اشاره قرار داد و افزود: با توجه به ناترازی‌هایی که در بخش آب و انرژی داریم اجرای طرح‌های داناب و مدیریت مشارکتی اهمیت فراوانی پیدا می‌کند.
وی گفت: تاکنون۳۳ تفاهم نامه مدیریت مشارکتی با بهره‌برداران در استان را به امضا رسانده‌ایم که مشارکت بهره‌برداران در تصمیم سازی‌ها و تصمیم گیری‌ها را تسهیل می‌کند و از سوی دیگر در بخش فرهنگ سازی نیز طرح داناب که وارد شانزدهمین سال خود شده را به اجرا درآورده‌ایم و در این خصوص همراهی آموزش و پرورش موثر و کارساز بوده است.
سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی نیز با مهم توصیف کردن توجه به سواد آبی در جامعه گفت: معتقدیم مسیر فرهنگسازی و آگاهی بخشی از آموزش و پرورش می‌گذرد.
 میکائیل باقری آگاهی دادن به دانش آموزان به عنوان آینده سازان، حساس کردن قشر نوجوان و استفاده از راهکارهای دانش آموزان در اشاعه فرهنگ مصرف صحیح آب را از اهداف طرح نجات آب (داناب) عنوان کرد و افزود: آموزش و پرورش خراسان رضوی با گستره وسیعی که در استان دارد به اجرای طرح کمک خواهد کرد.
محمود رضایی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان رضوی نیز با اشاره به اینکه ۳۵۰ هزار دانش آموز دوره اول متوسطه در استان حضور دارند, ظرفیت مناسبی برای فرهنگسازی در حوزه آب است، تشکیل دبیرخانه آب، دانش بنیان کردن هنرستان‌های کشاورزی استان با کمک آب منطقه‌ای خراسان رضوی و آموزش اختصاصی ناجیان آب در آموزشگاه‌ها را از اهداف طرح داناب ذکر کرد و گفت:در پایان سال تحصیلی جاری جشنواره‌ای از اقدامات انجام شده در این خصوص برگزار خواهیم کرد.
براساس این گزارش مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای خراسان رضوی نیز با اشاره به اینکه طرح داناب اکنون به عنوان تکلیف مجمعی شرکت‌های آب منطقه‌ای سراسر کشور تعیین شده است، اهداف طرح داناب را متذکر شد و گفت: تبیین محدودیت‌های منابع آب، آموزش و ترویج مفاهیم حوزه آب، نقش محوری آب در برنامه‌ریزی کلان کشور و ایفای نقش موثر اجتماعی همه دانش آموزان کشور که سفیر آب هستند، از اهداف اصلی این طرح است.
کاظم جم افزود: با اجرای این طرح و وارد کردن هنرستان‌های کشاورزی به عرصه فرهنگ‌سازی مصرف درست آب،سفیران آب در سراسر استان فعال شده‌اند.
وی گفت: کتاب انسان و محیط زیست که اکنون از مواد درسی دانش آموزان است برگرفته از طرح نجات آب (داناب) است.
در این مراسم از دانش آموز طراح بازی حفاظت از منابع آبی نیز تقدیر شد.
در پایان این آیین، شانزدهمین تفاهم نامه نجات آب (داناب)به امضای مدیرعامل آب منطقه‌ای خراسان رضوی و سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان رسید و مبادله شد.
همچنین از تابلوی سیاه قلم یکی از دانش آموزان که چهره علیرضا طاهری بنیانگذار طرح داناب را نقاشی کرده بود رونمایی شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha