تحولات لبنان و فلسطین

معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه دشمنان در حماسه ۹ دی سیلی اتحاد را از ملت ایران خوردند،گفت: فتنه ۸۸ یک ظلم بزرگ به انقلاب، امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و مردم ایران بود.

استکبار در حماسه ۹ دی سیلی اتحاد ملت ایران را خورد

به گزارش قدس آنلاین به نقل از تسنیم ،حجت الاسلام ابوالقاسم علیزاده شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران، استان کرمان را یک استان برخوردار از ظرفیت‌های مختلف دانست و اظهار کرد: این استان از نیروی انسانی بسیار بالایی برخوردار است.
وی افزود: ظرفیت‌های گوناگون کشور را باید بشناسیم و با یک سازماندهی آن‌ها را به کار گیریم.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه کرمان را به اندیشه‌های شهید باهنر می‌شناسند، بیان کرد: اگر چه در این جا و جاهای دیگر حق شخصیت‌هایی همچون شهید باهنر ادا نشده و فقط در حد یک اسم می‌شناسند.
حجت‌الاسلام علیزاده با بیان اینکه شهید باهنر یک شخص نبود بلکه آبروی استان کرمان بود، گفت: جاذبه‌های فکری و اندیشه شخصیت‌های این استان باید مورد توجه قرار گیرد زیرا شخصیت‌هایی مانند شهید باهنر این انقلاب را جهت دادند و وقتی تاریخ انقلاب مورد غفلت قرار می‌گیرد، دیگران نسخه انحرافی برای ما می‌پیچند.
وی تصریح کرد: در دولت روحانی یک گفتمان تازه‌ای در پیش گرفته شده که نشاط و امید را در بین مردم ایجاد می‌کند.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با اشاره به اینکه در انتخابات ریاست جمهوری آن‌چه که غالب بر ذائقه مردم بود، ذائقه اصولگرایی بود، گفت: در جریان انتخابات ریاست جمهوری کسانی که به آقای روحانی رای دادند دل خوشی از جریان اصلاحات نداشتند.
در دولت روحانی عده‌ای به دنبال سهم‌خواهی هستند
حجت‌الاسلام علیزاده افزود: طیفی که به آقای روحانی رای دادند، اصوالگرایانی بودند که اعتدالی فکر می‌کردند و منتظر بودند که اصواگرایان به یک جمع‌بندی برسند اما تزلزلی که به وجود آمد، سبب شد خیلی‌ها قید عناصر اصوالگرا را بزنند و به سمت روحانی گرایش پیدا کنند.
وی با تاکید بر اینکه در حق روحانی ظلم است که بگوییم دولت یازدهم، دولت اصلاح طلبان است، تصریح کرد: در دولت روحانی عده‌ای به دنبال سهم‌خواهی هستند و در این میان نیز فشارهای زیادی به آقای روحانی وارد است.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور گفت: اگر عادلانه با مسائل برخورد کنیم کف قضیه این می‌شود افرادی در گردونه کشور قرار می‌گیرند که علامت سئوال‌هایی در مردم به دلیل انتصاب آن‌ها ایجاد می‌شود.
مردم به اعتدال رای دادند
حجت‌الاسلام علیزاده با اشاره به اینکه مردم به اعتدال رای دادند، نه به هاشمی، خاتمی و اصلاح طلبان، تصریح کرد: بی‌شک پیام 24 خرداد نیز چنین است اما بعضی افراد به‌گونه دیگری برخورد و القاء می‌کنند.
وی با تاکید بر اینکه دولت در دل مردم امید ایجاد کرده و نمی‌خواهیم این امید کاذب باشد، اظهار کرد: امیدواریم یک نام و نشان جاودانه از این دولت به جا بماند و با خاطره‌ای خوش دوره روحانی به پایان برسد.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه آنچه می‌گویم دغدغه انقلابی و خیرخواهی نسبت به این دولت است، بیان کرد: انتظار می‌رود کسانی امور را به دست بگیرند که در مرز اعتدال و در راستای آرمان‌های انقلاب قدم بردارند.
استاندار چهره‌ای سیاسی و نماینده سیاسی دولت است
حجت‌الاسلام علیزاده با طرح این سئوال که «استاندار یک استان هنگامی که مأموریت می‌گیرد، وظایف و کارش چیست»، گفت: استاندار یک چهره سیاسی و نماینده سیاسی دولت است.
وی با اشاره به اینکه استاندار باید سفیر عدالت در استان باشد و بستری برای شناسایی و معرفی ظرفیت‌های استان فراهم کند، تصریح کرد: اینکه بنده شنیدم استاندار کرمان صراحتاً اعلام می‌کند در مسائل سیاسی خیلی وارد نمی‌شوم، ولی ادامه جلسه معارفه‌اش را به «سیدحسین مرعشی» واگذار کرده، نگرانی ایجاد می‌کند.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور با بیان اینکه این چه عدالتی است، هنگامی که پیشینه و سوابق سیدحسین مرعشی مشخص است، گفت: البته این فرد در جایی نیز گفته «افتخار می‌کنم لیبرال دموکرات هستم».
حجت‎الاسلام علیزاده افزود: یک زمانی هم خاتمی مردم سالاری را مطرح کرد که مقام معظم رهبری اصلاح کردند و فرمودند«مردم سالاری دینی» صحیح است.
محل دعوا بین اصوالگرایان و اصلح طلبان بر سر دو جریان فکری است
وی با بیان اینکه محل دعوا بین اصوالگرایان و اصلح طلبان بر سر دو جریان فکری است، گفت: یک جریان اصالت را به دین و آموزه‌های دینی می‌دهد زیرا 260 هزار شهید دادیم که اصالت را به دین بدهیم و حکومت دینی ایجاد کنیم.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور اظهار کرد: جریان دیگر اصل را به اندیشه لیبرال می‌دهد و می‌گوید اصل مردم هستند و به دین و ارزش‌های دینی خیلی تعصب نشان ندهید و تنها ببینید خاستگاه مردم چیست.
حجت‌الاسلام علیزاده با تأکید بر اینکه در فتنه سال 88 میرحسین موسوی و کروبی همه عناصر ضد انقلاب، بهائیت و سلطنت طلب‌ها را علیه این نظام یکپارچه کردند، بیان کرد: موسوی وعده داده بود در صورت پیروزی دایره حاکمیت خود را وسیع می‌کند که همه آن‌ها در دولت منصبی داشته باشند، این در واقع قربانی کردن ظرفیت‌های نظام است.
مراد هاشمی رفسنجانی از افراطیون آمریکا و ایران چیست
وی تصریح کرد: ظلمی که الان صورت می‌گیرد این است که هاشمی مطرح می‌کند« افراطیون آمریکا و ایران نمی‌خواهند مذاکرات ژنو نتیجه بگیرد» حال مشخص نیست مراد وی از افراطیون ایران چه کسانی است، آیا منظور همین طیفی بوده که با خون و دل پای این انقلاب ایستاده‌اند.
حجت‌الاسلام علیزاده با بیان اینکه جریانی در کشور خود را لیبرال دموکراسی با اندیشه‌ای باز می‌داند، گفت: اگر از این جریان فردی مشاور ارشد استاندار شود چه خواهد شد، البته اگر نیت‌ها خدمت باشد خوب است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از استانداران دولت یازدهم می‌گوید، من اصلاً فتنه 88 را قبول ندارم که باید گفت، این شخص یا در این کشور نبوده و یا مقام معظم رهبری را قبول ندارد و مفهوم حرف وی این است که هرکسی را سرکار آوردم کسی حق اعتراض ندارد.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور بیان کرد: این مرزبندی‌ها باید شفاف‌تر شوند و نسل جوان امروز باید محل نزاع را بشناسند زیرا دعوا در نوع نگاه، جهان‌بینی و اعتقاد است.
حجت‌الاسلام علیزاده تصریح کرد: اگر کسانی که اصل فتنه را قبول ندارند، مسئولیت بگیرند و اصحاب فتنه را روی کار بیاورند واقعاً اندیشه خدمت صادقانه را ندارند.
تأکید روحانی به دولتمردان شعار اعتدال است
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور افزود: فرصتی که در دولت اعتدال پیش آمده اگر از آن برای خدمت صادقانه استفاده شود، خوب است باید آقای روحانی به دولتمردان تأکید کند با تعصب روی شعار اعتدال برنامه‌ریزی کنند تا حق رویکرد اعتدال ادا شود.
وی با تاکید بر اینکه هم اکنون 70 درصد مدیران دولت اصلاح طلب و بعضاً از عناصر فتنه هستند، تصریح کرد: این تذکرات از روی نگرانی است، امیدواریم دولتمردان به استقبال نقدها بیایند و موضع نگیرند.
حجت‌الاسلام علیزاده با اشاره به کلیپ گزارش 100 روزه رئیس جمهور، اظهار کرد: این کلیپ ایده‌اش از سبک و سیاق دولت اوباما گرفته شده بود.
بعد از فتنه 88 هنوز آتش زیر خاکستر وجود دارد
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور، فتنه 88 را یک ظلم بزرگ برشمرد و افزود: این فتنه یک ظلم بزرگ به انقلاب، امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و مردم ایران بود، اگر این جنبش سبز به نتیجه می‌رسید، در مقابل رهبر معظم انقلاب می‌ایستادند چراکه هدف آن‌ها فروپاشی این نظام و انقلاب بود.
وی تصریح کرد: فتنه سال 88 یک فتنه بود نه اعتراض اجتماعی، الان هم آتش زیر خاکستر است.
حجت‌الاسلام علیزاده با بیان اینکه سران فتنه حتی حاضر به عذرخواهی نشدند، تصریح کرد: برخی که اصرار بر شکسته شدن حصر موسوی و کروبی دارند به دنبال خیرخواهی برای آن‌ها نیستند بلکه می‌خواهند پیراهن عثمان درست کنند.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور اظهار کرد: در حوزه اندیشه سیاسی چیزی به نام ساکتین نداریم.
وی افزود: بخشی از کسانی که در حماسه 9 دی حضور داشتند در جنبش سبز دیده شده‌اند، زیبایی حماسه 9 دی این بود که ملت ایران بصیرت را آفریدند.
حجت‌الاسلام علیزاده خاطرنشان کرد: دشمنان سیلی اتحاد را در حماسه 9 دی از ملت ایران خوردند، مستکبران می‌دانند تا این اتحاد باشد، نمی‌توانند کاری انجام بدهند.
معاون سیاسی شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه کشور گفت: هاشمی رفسنجانی در سفرهای استانی خود خیلی تلاش می‌کند که مورد استقبال مردم قرار بگیرد و کسانی که این برنامه‌ریزی‌ها را انجام می‌دهند ظلم به هاشمی رفسنجانی می‌کنند.
وی خاطرنشان کرد: زمانی که به هاشمی رفسنجانی بی‌احترامی می‌شود دل ما به درد می‌آید، زیرا یک عده می‌خواهند این بزرگوار را از مردم جدا کنند و به نام وی انشقاق ایجاد کنند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.