به گزارش قدس آنلاین از اصفهان، رضا گنجوی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: اتاق بازرگانی طی فعالیت خود از ۸۶ درصد نقش تشکیلاتی و اجرایی خود غافل شده است.
وی یادآور شد: متاسفانه در حوزههای مشورتی نیز موفقیت خوبی نداریم، برای نمونه در اتاق بازرگانی اصفهان تنها كمتر از ۳۰ درصد مشاورهها به مرحله اجرا درآمده است.
مشاور تشكل فراگير توليد و تجارت در اصفهان با اشاره به اینکه اتاق بازرگانی مادر تشكلهای اقتصادی است، ادامه داد: در كشورهای در حال توسعه ۸۰ درصد برنامه اتاقهای بازرگانی در مرحله اجرایی و رونق بخشیدن به تجارت است، چرا كه این نهاد در آن ممالك حكم بازیگر و مجری اقتصادی را دارد.
وی با بیان اینکه آینده اصفهان در خطر است چرا كه توسعه ناپایدار صنعت در این استان با اقلیم آن هماهنگی ندارد، اظهار داشت: در کشورهای اروپایی اتاق های بازرگانی نقش تماشاچی را ندارند.
گنجوی گفت: توسعه پایدار، توجه به موضوع تولید و تقاضا، اهمیت به ساختار تشكیلاتی اتاق بازرگانی و غیره از اهدافی است كه برای آینده تدوین كردهایم.
وی با بیان اینكه آینده اصفهان در خطر است، تصریحكرد: توسعه ناپایدار صنعت در این استان با اقلیم آن هماهنگی ندارد و موجب آلودگی هوا و زیان به منابع آب شده است كه تا ۱۰ سال بعد باید به سوی گردشگری و خدمات تغییر مسیر دهیم.
مشاور تشكل فراگیر تولید و تجارت درباره علل ممانعتهای دولتی و مشكلات درونی در عدم اجرایی شدن فعالیت اتاقها، اظهاركرد: در این نهاد اقتصادی - مردمی باید تفكری ایجاد شود كه دولت را به سمت خود بكشاند نه اینكه خود به سمت لابی گری با دولت برود و افراد سیاسی را وارد مجموعه خود كند.
وی تصریحكرد: اتاقهای بازرگانی باید تلاش كنند تا مشتری و تقاضای بازار را به صنعتگر و تولید كننده معرفی كنند تا چرخ اقتصاد فعال تر شود.
در ادامه این نشست خبری سخنگوی تشکل فراگیر تولید و تجارت اتاق بازرگانی با بیان اینکه اقتصاد ما با دو معضل نفتی و صادراتی روبروست، اظهار داشت: بخش خصوصی و سازمان های مردم نهاد باید در این بخش وارد شوند.
مسعود گلشیرازی با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در راه است، ادامه داد: درآمد اقتصاد نفتی در بخش خصوصی است.
وی تصریح کرد: انجمن های صنفی و اصناف باید بازارهای خود را تجهیز کنند و از حالت تماشاگر بودن موضع خود را تغییر دهند.
سخنگوی تشکل فراگیر تولید و تجارت اتاق بازرگانی استان اصفهان خاطر نشان کرد: باید حرکتی را آغاز کرد البته شاید در راه این حرکت سختی هایی وجود داشته باشد.
گلشیرازی با بیان اینکه قرار است اقتصاد دولتی به بخش خصوصی واگذار شود، بیان کرد: لازمه اینکار همگرایی و هم افزایی و تحولی بزرگ در در بخش خصوصی است.
سخنگوی تشکل فراگیر تولید و تجارت اتاق بازرگانی استان اصفهان ادامه داد: باید تشکل ها در بخش های مختلف سیاسی، اقتصادی و اجتماعی تقویت شوند.
وی تاکید کرد: اتاق بازرگانی اتفاق تازه ای می خواهد. در گذشته فعالان اقتصادی در اتاق بازرگانی تنها یک تماشاگر بود. امروز تمام اقتصادانان باید به میدان بیایند تا بتوانیم اصفهان را از این بحران نجات دهیم و اگر این اتفاق نیفتد تا ۱۰ سال آینده دیگر اصفهانی نخواهیم داشت و ان را از دست خواهیم داد.
سخنگوی تشکل فراگیر تولید و تجارت اتاق بازرگانی استان اصفهان تصریح کرد: فعالان اقتصادی و بخش خصوصی باید این محیط را تحت تاثیر خود قرار بدهند.
گلشیرازی اضافه کرد: در این میدان باید اندیشه و عمل در کنار هم قرار بگیرد و فعالان اقتصادی در اتاق باید از حالت مشورتی خارج شوند و به نقش بازیگری رو بیاورند.
وی با اشاره به فرامین مقام معظم رهبری پیرامون ورود بخش خصوصی به اقتصاد بیان کرد: مسوولان تاکید دارند که بخش خصوصی وارد اقتصاد شود و با انجام و ساختار روش های مختلف خودش را تجهیز کند.
نظر شما