به گزارش قدس آنلاین از ایلام، تولیدکنندگان موظفند برای توليد اين محصول از روغن هاي خوراكي داراي نشان استاندارد و مخصوص سرخ كردن كه در مقابل حرارت داراي مقاومت بالايي است استفاده كنند، در غیر اینصورت با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
استاندارد ایلام در این اطلاعیه همچنین ضمن اخطار به تولیدکنندگان غیر مجاز، خواستار استفاده از روغن های دارای نشان استاندارد برای تولید زولبیا و بامیه شد.
همچنین توصيه مي شود زولبيا و باميه و محصولات مشابه، پس از توليد در محيط خنك و در ظروف داراي درپوش برای جلوگيري از آلودگي ثانويه (حشرات، گرد وخاك و ...) نگهداري شود.
گفتنی است برای اطمينان از علامت استاندارد انواع روغن ها، شماره 10 رقمي ذيل علامت استاندارد درج شده بر روی محصول را به سامانه 10001517 پيامك نماييد.
نظر شما