به گزارش قدس آنلاین از ایلام، راضی ناصری فر با بیان اینکه بیماری تب کنگو یک بیماری ویروسی و خونریزی دهنده است که از طریق گزش کنه یا تماس با خون و ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می شود، اظهارداشت: با تعامل و همکاری دانشگاه علوم پزشکی و دامپزشکی میتوان در کاهش موارد ابتلا انسان به بیماریهای مشترک اقدامات مؤثرتری انجام داد.
وی با اشاره به اینکه در مورد پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کنگو عدم استفاده از گوشت تازه، پرهیز از گوشت کبابی و نیمپز، پرهیز از تهیه و مصرف گوشت از مراکز غیرمجاز و ... باید رعایت شود، افزود: این بیماری به طور آشکار در دام مشاهده نمی شود اما در انسان به صورت تب و علائم خونریزی به صورت لکه های کبود پوستی و خونی یا خونریزی در دهان و گوش مشاهده می شود اما علائم شاخص آن تب و خونریزی است.
نظر شما