به گزارش قدس آنلاین به نقل از خبرگزاری تسنیم، متن یادداشت حجت الاسلام والمسلمین ابوالقاسم علیزاده با عنوان «سیاهنمایی و سفیدنمایی مطلق بسترساز سوءاستفاده دشمن» به شرح ذیل است:
آنچه از رصد منافقین بهدست میآید این است که میگویند: «این انتخابات (انتخابات 96) باعث میشود جریانهای داخل به جان هم بیافتند و در این صورت ما میتوانیم بر اوضاع سوار و موضوع براندازی را به بهانه انتخابات دنبال نمائیم.»
چنانکه پیشبینی میشد، عملاً با تب و تاب جریانها و برخی از شخصیتهای سیاسی، تحولات انتخابات 96 زودهنگام کلید خورده است. این پیشواز زودهنگام از انتخابات 29 اردیبهشت 96 اگر عاری از شتابزدگی و سیاستزدگی باشد میتوان آنرا به فال نیک گرفت و از آن بهعنوان نشان بلوغ سیاسی نیز یاد نمود ولی اگر انتخابات را بهمنزله هدف اصلی جهت فائق آمدن بر تار و پود نظام و قدرت سیاسی در راستای مواضع و سیاستهایی دگم و بسته جریانهای سیاسی بدانیم، با توجه به شرایط داخلی و منطقهای و بینالمللی مرتبط با انقلاب و نظام اسلامی، قطعاً ورود زودهنگام به آن جای بسی تأمل و حتی نگرانی میباشد. بهویژه در وضعیتی که 2 عنصر تهدید و آسیب بهمنزله دو روی یک سکه ظاهر بشود، چه آنکه هر یک از آسیب و یا تهدید، جدای از هم خیلی تولید نگرانی نمیکند. گواه این حقیقت تجربه و هوشمندی و صبوری ملت بزرگ ایران است که به فضل خدا در سالهای پس از پیروزی انقلاب و بلکه حین و قبل از آن این حقیقت را به اثبات میرساند. اما وقتی تهدیدات مستمر و گوناگون دشمنان داخلی و خارجی با آسیبهای اجتماعی و فرهنگی و سیاسی و اقتصادی همراه و عجین میگردد، هر انسان انقلابی و دلداده نظام و جامعه منسجم و متمدن ایران اسلامی را به تأمل و چارهاندیشی وامیدارد.
متأسفانه آنچه در این میان خواسته و یا ناخواسته فضای سیاسی و روانی جامعه و همچنین افکار عمومی را متأثر و زمینه را برای سوءاستفاده دشمنان قسمخورده ملت ایران فراهم میسازد، سیاهنمایی و سفیدنمایی مطلق در عملکرد دولتهاست که در عرصه رسانه اعم از رسانه آشکار (جرائد و مطبوعات) و پنهان و مرموز (شبکههای مجازی) و بهویژه رسانههای وابسته به امپریالیسم خبری و جبهه استکبار همچون ماهوارهها و سایتهای ضدانقلاب انعکاس مییابد.
تحرکات مرموز بیگانگان، ضدانقلاب و ائتلاف پنهان و آشکار عوامل استکبار یعنی سرخطهای اصلی در داخل و خارج کشور و خیز برداشتن برای انتخابات آتی تا جاییکه علاوه بر برنامهریزی مداخلهگرانه رسانههای وابسته به اردوگاه استکبار، برخی شخصیتهای مرموز آمریکایی و غیرآمریکایی وقیحانه اعلام میکنند ما بهدنبال تقویت جریان میانهرو در ایران هستیم و البته قبلاً نیز در رابطه با فتنه آمریکایی 88 و پس از آن همین دخالتها و گزافهگوئیها را داشتند به این امید که در جهت تغییر ذائقه مردم ایران و اثرگذاری روی بخشهایی از جامعه ایرانی به خیال خامشان زمینه را برای براندازی نرم جمهوری اسلامی فراهم بنمایند و اینبار نیز نه با راهبرد تحریم انتخابات بلکه تغییر حاکمیت و نظام بهوسیله صندوقهای رأی و نفوذ در کانونهای تصمیمساز و موجآفرین بهویژه فضای مجازی و رسانههای همسویشان، انسجام ملی را در ایران به هم زده و آب را گلآلود و سپس بهراحتی در راستای اهداف شومشان بهرهبرداری لازم را ببرند.
لذا تحرکات بیگانگان و جریانهای ضدانقلاب با همراهی و و همسویی برخی عناصر غافل و سیاستزده داخلی متأسفانه زمینه تولید نگرانی را برای دلسوزان ایران اسلامی و رهروان صدیق امام و شهدای پرافتخار کشورمان فراهم نموده است.
آنچه در اینخصوص لازم است همگان مورد توجه ویژه قرار بدهند از این قرار است:
1. علیرغم توطئهها و فتنههای ریز و درشت دشمنان ملت ایران، به فضل الهی از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون همواره مشارکت بالا، اعتماد ملی، رقابت سالم و پرشور، سلامت انتخابات بهویژه مردمی بودن انتخابات از افتخارات و بلکه دستمایههای اساسی جمهوری اسلامی ایران بوده است که شایسته فخرفروشی به دنیاست. بهراستی در کجای دنیا تجلی دمکراسی واقعی را آنهم تحت لوای حاکمیتی دینی و انقلابی همچون ایران اسلامی شاهد بوده و هستیم؟! و البته کدام کشور دنیا را نیز سراغ داریم که به جرم همین هویت و ارزش، بیشترین بیمهریها و دشمنیها و تهاجمات را از ناحیه قدرتهای زورگو و سلطهطلب و مجامع بینالمللی و حقوق بشری و حتی جریانهای تروریستی تجربه کرده باشد؟!
2. به تناسب سیاست عزت، حکمت و مصلحت در محیط بینالمللی و راهبرد وحدت، عدالت و مقاومت در شرایط منطقهای و محیط جهان اسلام، شایسته است بیش از گذشته چه در حوزه گفتمان و چه اقدام و عمل، چهار اصل امنیت، مشارکت، رقابت و سلامت، همواره مورد توجه خاص و عام بهویژه برنامهریزان و مدیران اجرایی و نظارتی انتخابات قرار داشته باشد و بدینسان یک بار دیگر بلوغ سیاسی ملت ایران را به رخ جهانیان کشیده و برگ زرین دیگری به دفتر پرافتخار خاطره مردم ایران اضافه گردد.
3. همه میدانیم به همان میزان که سیاهنمایی و بزرگ کردن اشکالات و ضعفها و ناکامیها و از قلم انداختن خدمات و اقدامات خیرهکننده و پیشرفتهای نظام، امری است منفور و غیرمنطقی، سفیدنمایی مفرط و ایجاد امید کاذب نیز امری است زشت و ناپسند که چهبسا در درازمدت موجبات ناامیدی و بیاعتمادی عمومی را دامن خواهد زد لذا در تقابل با توطئهها و دروغپراکنیهای بنگاههای رسانهای وابسته به جبهه استکبار، لازم است صاحبنظران و تریبونداران، بهویژه زبانها و قلمهای نافذ و دلسوز انقلاب در مقام تبیین و ترویج مولفههای وحدتبخش و اقتدارآفرین جامعه و نظام اسلامی ازجمله موارد ذیل اهتمام ورزند:
1. ولایتمداری و ولایتپذیری در مقام اعتقاد و التزام عملی و وثوق و اعتماد به رهبری حکیم انقلاب اسلامی.
2. خدمات و پیشرفتهای خیرهکننده نظام در دورههای مختلف
3. بصیرتافزایی و دشمنشناسی مبتنی بر رصد دقیق شگردها و توطئههای راهبردی و عملیاتی دشمنان ملت ایران.
4. توجه به فضای مجازی بهعنوان غول رسانهای لجامگسیخته و غیرقابل کنترل، ضرورت اقدامات توجیهی و محدودساز در سطح ملی.
5. قانونگرایی و تدوین و ترسیم سیاستهای کلی رسانهای و تبلیغی و بهعبارتی تدارک سازوکارهای رقابت سالم و پرشور و نشاطآفرین با پایبندی همگان به ضوابط ابلاغی بهویژه در چارچوب مُر قانون.
6. رصد و مراقبت هوشمندانه نسبت به راهبردهای شوم جبهه استکبار بهویژه فتنهانگیزی عوامل نفوذی داخلیدر جهت:
الف. ایجاد اختلاف و تشدید حساسیتهای قومی و مذهبی و حزبی و سیاسی و منطقهای در راستای ایجاد و گسترش ناامنی
ب. ایجاد دوگانگی و دوقطبی طرفداران و مخالفان آمریکا که البته مدتی است با جهتگیریهای سبک زندگی غربی و قبحشکنی نسبت به ارزشهای ملی و دینی و انقلابی توسط عوامل منفعل و خودفروخته بیگانه کلید خورده است و در ادامه دو قطبیهای سیاسی و جریانی دنبال میگردد.
7. رصد جدی تهدیدات و نیز آسیبهای حساسیتبرانگیز و مراقبت مؤثر نسبت به متغیرهای داخلی و منطقهای و بینالمللی که مستقیم یا غیرمستقیم بر شرایط و روند انتخابات ممکن است اثرگذاری داشته باشند.
در نتیجه اگرچه واقعیت انتخابات نوعی تقابل و رقابت را در درون خود بهطور طبیعی به همراه دارد اما با مدیریت و کنترل و پایبندی به قانون و اولویت بخشیدن به مصالح و منافع ملی، امید میرود انتخابات 29 اردیبهشت 1396 یکبار دیگر، بلوغ سیاسی و عزت و غرور ملی را به رخ جهانیان بکشد و در فرایند رشد و پیشرفت کشور اسلامی ایران پشتوانهای مفید باشد. انشاءالله.
نظر شما