قدس آنلاین-بجنورد- سمانه محمدزاده ثانی: مدیر شهرداری منطقه دو شهری بجنورد گفت: احداث پارک الهیه بجنورد نیازمند ۸۰ میلیارد ریال اعتبار است تا این پارک ۸ هکتاری به عنوان دومین پارک بزرگ شهری بجنورد مورد استفاده شهروندان قرار گیرد.

احداث پارک الهیه بجنورد نیازمند ۸۰ میلیارد ریال اعتبار است

به گزارش قدس آنلاین از بجنورد، حمید محمدی افزود: با توجه به اینکه پارک الهیه در محل سکونتگاههای غیررسمی قرار دارد و طبق توافقات اولیه مقرر شده بود از محل اعتبارات سکونتگاههای غیر رسمی برای احداث پارک اعتباری در نظر گرفته و پرداخت شود، اما متاسفانه هنوز شهرداری اعتباری در این خصوص دریافت نکرده است.

وی اظهار داشت: تاکنون بیش از ۱۰ میلیارد ریال برای احداث این پارک هزینه شده و ۲۰ درصد عملیات عمرانی این پارک به اتمام رسیده است.

محمدی همچنین از طراحی و احداث ۱۰۰ آلاچیق در صورت تامین اعتبار با همکاری پدافند غیرعامل و ستاد بحران استان در پارک الهیه خبر داد و اظهار داشت: این آلاچیق ها طوری طراحی خواهند شد که شهروندان در مواقع حوادث غیرمترقبه و بحران مانند زلزله و سیل و... در این محل امکان سکونت موقت خواهند داشت.

محمدی افزود: در طراحی بخشی از این پارک مسیر حرکت آب مشابه باغ ایرانی و آب نما و فواره های مختلف در نظر گرفته شده که دبی آب مورد نیاز نیز از محل جمع آوری در مخزن آبی که در گذشته در همین پارک احداث شده است تامین خواهد شد.

وی افزود: احداث مسیر دوچرخه سواری و پیاده روی، محلی جهت اجرای برنامه های تلویزیونی و احداث زمین های ورزشی همچون زمین والیبال، فوتسال، تنیس، بدمینتون، مجموعه های بازی کودکان، فروشگاه و کافی شاپ در طراحی پارک الهیه در نظر گرفته شده است.

مدیر منطقه ۲ خاطرنشان کرد: برای ایمنی و امنیت همسایگان در شرایط فعلی نیز ۱۰۰۰ متر طول فنس کشی انجام شده است.

طلب ۲۱۰میلیارد ریالی از ادارات و ارگانهای دولتی

مدیر شهرداری منطقه دو بجنورد همچنین گفت: سرانه درآمد در محدوده شهرداری منطقه دو به ازای هر نفر پنج میلیون و دویست هزار ریال در نظر گرفته شده است که امکان وصول از محل عوارضات ساختمانی و شهری را ندارد.

محمدی افزود: بودجه درآمدی منطقه ۲ با احتساب وصول مطالبات شهرداری از سایر ادارات و ارگانهای دولتی و فروش خدمات به شهروندان محاسبه شده است و سهم درآمدی از محل وصول مطالبات از ادارات دولتی مبلغ دویست وده میلیارد ریال است که با توجه به رایزنی های صورت گرفته تا پایان سال مالی امیدواریم با تخصیص اعتبارات دولتی توسط استانداری و سازمان مدیریت وبرنامه ریزی بخش عمده آن وصول گردد.

وی ادامه داد: در حال حاضر محدوده درآمدی شهرداری منطقه دو به لحاظ ارزش معاملاتی در محدوده درآمدی  B و C است و از ارزش معاملاتی کمتری نسبت به بلوکهای با ارزش درآمدی A است.

وی افزود: محدوده درآمدی A که بالاترین ارزش معاملاتی در سطح شهر است، تماماً در بافت مرکزی و منطقه یک شهرداری واقع شده است.

شهردار منطقه دو در خصوص وصول درآمد نیز اظهار داشت: تاکنون بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال درآمد منطقه دو جذب شده است و پیش بینی می شود تا پایان سال بودجه پیش بینی شده از محل فروش خدمات به شهروندان وصول و به شرط تخصیص اعتبارات و پرداخت مطالبات از ادارات دولتی امکان جذب ۱۰۰ درصد درآمد منطقه دو است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.