به گزارش قدس آنلاین از شهرکرد، معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی، در افتتاح طرح توسعه مرغ مادر درچهارمحال وبختیاری گفت:ازنظر متخصصین مرغ با وزن بالا چربی لاشه بیشتری دارد وبا افزایش سن مرغ ضریب تولید غذایی افزایش می یابد که این مناسب نیست.
حسن رکنی افزود:فرهنگ مصرف مرغ درایران باوزن بالاست که این ازنظر متخصصین مناسب نمی باشد این درصورتی است که مرغ با وزن کم طرفدار بیشتری در بازارهای جهانی دارد.
وی، با اشاره به ، ارسال دستورالعمل کاهش وزن مرغ به مراکز استانها تصریح کرد:با افزایش وزن مرغ ضریب تبدیل غذایی هم بالا می رود که جهان به سمت کاهش ضریب تبدیل غذایی به 1.6 حرکت میکند درحالیکه ضریب تبدیل در کشور بالای 2 است.
رکنی ،با بیان اینکه، ۹۰ درصد از نهادههای دامی کشور وارداتی است، گفت: با کاهش وزن کشتار مرغ ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار تن در نهادهها صرفهجویی میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهادکشاورزی تصریح کرد: در حوزه تولید گوشت مرغ جزء 10 کشور نخست جهان هستیم و از نظر سرانه تولید تقریباً 2 برابر تولید جهانی مرغ تولید میشود.
وی متوسط سرانه تولید در دنیا را کمتر از 15 کیلوگرم و در کشور 26 کیلوگرم عنوان کرد و افزود: زنجیره تولید بین واحدهای پرورش، کارخانهها و کشتارگاهها در راستای ایجاد زمینه صادرات ایجاد شود.
معاون تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه سالانه 70 تا 80 هزار تن گوشت مرغ از کشور صادر میشود، بیان کرد: سالانه در دنیا 10 میلیون تن مرغ صادر که از این مجموع 3 میلیون تن به کشورهای عراق، افغانستان و حوزه خلیجفارس صادر میشود.
رکنی با اشاره به ایجاد زمینه افزایش تولید خاطرنشان کرد: این میزان صادرات فرصت خوبی برای کسب درآمد در بازارهای بینالمللی است.
معاون تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی در پایان گفت: در راستای افزایش بهرهوری صنعت دام و طیور، بهبود ضریب تبدیل غذایی و کاهش سن کشتار برنامههایی در الویت جهاد کشاورزی قرار گرفته است.
نظر شما