به گزارش قدس آنلان از یزد ، فاطمه زارع با اعلام این خبر افزود: مقدار پیک نیاز مصرف استان در سال جاری ۱۲۳۲/۵ مگاوات بوده که ساعت ۲۰:۰۴ شامگاه ۱۶ شهریورماه ثبتشده است و این نشان از اجرای موفق طرحهای مدیریت بار و پیکسایی در بازه زمانی ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور، با همکاری و تعامل با مشترکین و واحدهای مرتبط بوده است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات منسجم و ماهیانه کارگروه کاهش پیکبار شرکت برق منطقهای یزد، تصریح کرد: در این جلسات روند رشد پیکبار استان و کشور، دما و پروفایل بار صنایع بررسیشده و نحوه اجرای برنامههای مدیریت مصرف شامل طرح ذخیره عملیاتی، طرح تعطیلات و تعمیرات، برنامه شناورسازی پیک (tou) و استفاده از مولدهای صنایع برنامهریزی و هماهنگ شد.
زارع با بیان اینکه اجرای طرح ذخیره عملیاتی صنایع، نتیجه تعامل با ۴ صنعت بزرگ استان؛ با سهم بیش از ۶۰ درصد بار شرکت است، اظهار داشت: پتانسیل اجرای این طرح ۱۵۰ مگاوات پیشبینی شد و با مبادله تفاهمنامه با این ۴ مشترک در دو ماه تیر و مرداد، حداکثر میزان همکاری مشترکین به بیش از ۱۴۵ مگاوات در روز ۱۵ تیرماه رسید.
رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقهای یزد هدف از اجرای این طرح را کاهش پیک میانی روز در ساعتهای ۱۲ الی ۱۶ دانست، که با بیش از ۱۷۵ ساعت همکاری و مدیریت ۷۰ مگاوات در روز پیک شبکه سراسری (۳۰ تیرماه) محقق شده است.
زارع همچنین در خصوص اجرای طرح تعطیلات و تعمیرات گفت: مشترکین در طول اجرای این طرح، برنامههای تعمیراتی خود را در بازه زمانی ۱۵ خرداد تا ۱۵ شهریور هماهنگ کرده که نتیجه اجرای این طرح حداکثر ۱۳ مگاوات پیک سایی بود.
وی همکاری صنایع در استفاده از مولدهای اضطراری صنایع را خوب ارزیابی کرد وگفت : در سال جاری نیز مولد ۲۵ مگاواتی چادرملو با متوسط تولید روزانه ۲۲ مگاوات، در ساعات اوج بار شبکه سراسری بیش از ۵۰ ساعت همکاری داشته است.
رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقهای یزد، اطلاعرسانی در مورد اعمال تعرفه اوج بار در دو ماه تیر و مرداد، ارائه مشوقهای مالی برای مشترکین همکار در زمینه مدیریت مصرف و اجرای راهکارهای بهینهسازی ازجمله: اصلاح سیستم روشنایی، اصلاح در و پنجرههای ساختمان پستهای برق و اطلاعرسانی و آگاهسازی مشترکین از دیگر برنامههای مدیریت مصرف برشمرد.
نظر شما