به گزارش قدس آنلاین، مسئول تغذیه مرکز بهداشت جاجرم پیش از ظهر دوشنبه در همایش تغذیه سالم در این شهرستان گفت: هدف از برگزاری این همایش کاهش مصرف قند ونمک و افزایش مصرف میوه و سبزیجات در بین مردم است.
محسن نوروزی با اشاره به اینکه مصرف قند و چربی نسبت به استاندارجهانی بسیار بالا است افزود :در سال گذشته ۳۵درصد مرگ میر در جاجرم به ترتیب مربوط به بیماری های غیر واگیر،
سوانح و سرطان بوده که نسبت به سال های ۹۲-۹۳ افزایش داشته است.
وی خاطر نشان کرد : دانش آموزان و سالمندان ما باید آموزش های لازم در این زمینه را داشته باشند تا از شیوع این بیماری جلوگیری شود.
نظر شما