به گزارش قدس آنلاین، منوچهر حبیبی در نشست ستاد سرمایه گذاری استان که در شامگاه سه شنبه۱۴ دی با موضوع بررسی ظرفیت های سرمایه گذاری در زمینه انرژی های نو برگزار شد، گفت: تامین این میزان برق از محل انرژی های نو و پاک صورت می گیرد.
وی ادامه داد: میزان تولید برق یاد شده با اجرای نیروگاه های بادی و خورشیدی در قطعات ۲۰، ۵۰ و ۱۰۰ مگاواتی در نقاط مختلف استان قزوین به مورد اجرا گذاشته می شود.
وی با اشاره به وجود یک تونل بادی که از شمال غرب تا جنوب استان امتداد دارد، یادآور شد: این موضوع موجب شده تا قزوین از ظرفیت بالایی برای سرمایه گذاری در زمینه انرژی های نو و پاک برخوردار باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار قزوین ادامه داد: در این استان ظرفیت و توان سرمایه گذاری برای راه اندازی ۴ هزار مگاوات برق از انرژی های نو و پاک مانند بادی و خورشیدی وجود دارد.
حبیبی با اشاره به حضور کارشناسان قرارگاه خاتم الاوصیا در زمینه ساخت نیروگاه های بادی و خورشیدی، گفت: از سرمایه گذاری و مشارکت این قرارگاه برای احداث نیروگاه در استان حمایت و استقبال می کنیم.
وی ادامه داد: در این رابطه آمادگی لازم برای واگذاری زمین مورد نیاز، صدور مجوز و سایر همکاری از سوی استان قزوین وجود دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار قزوین در این نشست همچنین با اشاره به شناسایی ظرفیت های سرمایه گذاری در استان، گفت: تاکنون ۲۴۰ هزار میلیارد ریال ظرفیت سرمایه گذاری در ۱۱۸ عنوان موضوع در استان شناسایی و آماده معرفی به سرمایه گذاران شده است.
در این نشست، جمعی از نمایندگان قرارگاه خاتم الاوصیا برای انجام مطالعات سرمایه گذاری استان در زمینه انرژی های پاک به شکل تخصصی با مشارکت استانداری اعلام آمادگی کردند
۱۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۱۱
کد خبر: 489935
قزوین- معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع انسانی استاندار قزوین گفت: تاکنون مجوز راه اندازی و تولید یک هزار و ۹۰۰ مگاوات برق در قالب نیروگاه های بادی و خورشیدی به بخش خصوصی در این استان داده شده است.
نظر شما