به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اقتصادی و دارایی استان، علی نمازی با بیان این خبر اظهارداشت: اشتغالزایی در زمینه انرژی خورشیدی خوب است و سرمایهگذاری در بخش انرژی های تجدید پذیر از جمله اولویت های استان می باشد و تاکنون اقدامات خوبی برای جذب سرمایهگذار در این بخش انجام شده و نسبت به مکان یابی لازم در این بخش اقدام شده است.
وی با اشاره استقبال خوب فعالان اقتصادی برای سرمایهگذاری در یزد، همکاری دستگاههای مختلف برای جذب سرمایه گذار در استان، ارائه مشوقهای لازم و تسهیل در امور مربوط به آن و همچنین تعامل این اداره کل با فعالان اقتصادی و صاحبان سرمایه را را یاد آور شد و افزود: مجموعه های لازم نهایت همکاری را در این بخش دارند.
نمازی با اشاره به نقش سرمایهگذاری در رونق اقتصادی، افزایش تولید و کاهش نرخ بیکاری، تصریح کرد: طی دو سال گذشته توجه خوبی به سرمایه گذاری در استان شده و اقدامات اساسی در این زمینه صورت گرفته است.
وی ایجاد و راهاندازی مرکز خدمات سرمایهگذاری در استان، مرمت و بازسازی ساختمان این مرکز، تلاش برای جذب سرمایهگذاری و برگزاری ۱۴ نشست سرمایهگذاری به ریاست استاندار را از جمله اقدامات انجام شده در راستای جلب توجه مسئولان به اهمیت مقوله سرمایه گذاری بیان کرد.
نمازی از راهاندازی پنجره واحد فیزیکی برای جذب سرمایهگذاری در مرکز خدمات سرمایه گذاری خبر داد و گفت: این مجموعه ضمن حمایت از این بخش، زیرساخت های لازم را برای سرمایه گذاری فراهم و امور مربوط به آن را تسهیل می کند.
وی اعتبارسنجی شرکتهای متقاضی سرمایهگذاری در استان و تلاش برای جذب سرمایههای آنان را از دیگر فعالیتهای انجام شده برشمرد و گفت: خوشبختانه طی دو سال گذشته نگاه استان به این بخش معطوف است و به دلیل حمایتهای استانی شاهد رشد و رونق آن هستیم.
وی منابع مالی مورد نیاز برای اجرای طرح های آماده سرمایه گذاری در استان را ۲۲ هزار میلیارد تومان بیان کرد و افزود: فعالان اقتصادی که اقدام به سرمایه گذاری در این استان کنند از مشوقها و حمایتهای لازم از جمله در بخش گمرکی، بانکی و مالیاتی برخوردار میشوند.
مدیر کل امور اقتصادی و دارایی استان یزد، از تلاش برای تصویب شیوهنامه مرکز خدمات سرمایهگذاری در شورای برنامه ریزی و توسعه استان خبر داد و گفت: گرچه اقدامات خوب و موثری در زمینه جذب سرمایهگذاری در استان انجام شده است اما معتقدیم هنوز در ابتدای راه هستیم و این بخش نیازمند توجه بیشتر است.
این مقام مسئول با بیان اینکه نوع سرمایهگذاری برای مسئولان استان مهم است خاطر نشان ساخت: اینکه یزد در برخی شاخص ها به عنوان قطب کشور مطرح باشد اقدام خوبی است اما این موضوع باید بر اساس مسیر مشخص و برنامه مدون باشد و مقدمه این امر، تدوین نقشه راه سرمایهگذاری در استان است.
وی همچنین سرمایهگذاری در بخش میراث فرهنگی و گردشگری را با توجه به وجود ظرفیتهای آن در استان ضروری دانست و جهتگیری استان را در این بخش مثبت ارزیابی کرد و گفت: جذب توریسم و گردشگر محور توسعه استان است و باید تلاش کنیم تا از حمایت های لازم برخوردار شود.
نظر شما