به گزارش قدس آنلاین به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ محمدرضامزیدی اظهارداشت: طرح هما با همکاری دستگاههای دولتی و سازمان های مردم نهاد در مناطق فاقد مشاوره، محروم و آسیب دیده انجام می شود.
وی با اشاره به اینکه هما برگرفته از سه کلمه همیاری، مددکاری و مشاوره و آموزش است افزود: بیشترین مراجعه افراد در مورد مسائلی چون روابط بین زوجین، اعتیاد همسر و فرزندپروری می باشد.
مزیدی با اشاره به مزیت های این طرح و بیان اینکه بسیاری از آسیب هایی که امروزه در جوامع شاهد آن هستیم به خاطر نداشتن برخی از مهارت های زندگی توسط قربانیان جرایم یا آسیب دیدگان و حتی مجرمان می باشد گفت: با حضور مشاوران و کارشناسان خبره در جوامع هدف درصدد هستیم تا با ارائه خدمات مشاوره ای نسبت به ارتقای سطح آگاهی های عمومی و مهارت های زندگی اقدام نماییم.
سرهنگ مزیدی همچنین در مورد اثر بخشی این طرح نیز تصریح کرد: با نظرسنجی از کسانی که این خدمات را دریافت کرده اند مشخص شد،۴۰ درصد از مراجعان با اجرای راهکارهای ارائه شده از سوی مشاوران، مشکلاتشان حل شده و ۵۰درصد نیز برای حل مشکل شان توانستند راه حل مناسب را پیدا کنند یعنی چیزی در حدود ۹۰ درصد مراجعان ما توانسته اند از این طرح و خدمات آن بهره مناسب و کافی را ببرند.
معاون اجتماعی پلیس یزد خاطرنشان ساخت: این طرح به مدت دو سال است که شروع شده و مشاوران این مرکز یکشنبه های هر هفته این طرح را در مساجد، پایگاههای بسیج و مدارس اجرا می کنند.
نظر شما