به گزارش قدس آنلاین، هادی ایزدیبا بیان اینکه تاخیر انداختن هرس باعث می شود که برگ ها و شاخه های خشکیده ناشی از سرما بیشتر نشان داده شود، گفت: از آنجایی که امسال سال پر بار درختان مرکبات بوده است، برای حفظ تغذیه درخت، باغداران هرس برگ و شاخه های سبز را بسیار خفیف انجام بدهند.
وی در عین حال تصریح کرد: شاخ وبرگ های خشکیده درختان مرکبات نیز باید به صورت عمیق هرس شود تا زمینه تحریک به رشد و رویش شاخه ها در درختان ایجاد شود.
کارشناس مسئول مرکبات مازندران پیشنهاد کرد که باغداران در انجام عملیات هرس با کارشناسان مشورت کنند.
هرس باردهی درختان مرکبات تکنیکی نیرومند، مفید و موثر در میزان تولید مطلوب و بهبود کیفیت میوه ها است.
افزایش نفوذ نور به داخل درخت و برقراری تعادل بین رشد رویشی و رشد زایشی، افزایش تولید شاخه های گل دهنده برگدار، افزایش اندازه و مقدار محصول ، بهبود کیفیت محصول داخل و بیرون درخت ، کنترل شکل و اندازه درخت ، سهولت اعمال مدیریت و کاهش هزینه ها از مزیت های آن است.
به گزارش ایرنا برف و یخبندان شدید اول آذرماه امسال تمام درختان مرکبات استان مازندران را تحت شعاع قرار داده است .
مازندران ۱۱۰هزار هکتار باغ مرکبات دارد وسالانه ۲میلیون و ۵۰۰هزار تن انواع مرکبات تولید می کند.
۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۲
کد خبر: 501900
ساری- کارشناس مسئول مرکبات سازمان جهاد کشاورزی مازندران دهه سوم بهمن تا دهه اول اسفند هر سال را زمان هرس باغات اعلام کرد و گفت: با توجه به خسارت برف و یخبندان سال جاری ،باغداران هرس را ۱۰ تا ۱۵روز با تاخیر انجام بدهند.
نظر شما