به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، سید جابر پورشعیب اظهار کرد: پیرو پیگیریها و تلاشهای کارشناسان نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان فعالیتهای این کارگاه متوقف شد.
به گفته مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی آبادان در این کارگاه ۳۰۰ بشکه ۱۰۰ لیتری ترشی کپک زده از این کارگاه کشف شد.
وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه مراتب را از طریق تلفن رسیدگی به شکایت معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به شماره ۱۴۹۰ اطلاع دهند.
نظر شما