تحولات منطقه

اهواز _ مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی آبادان از شناسایی کارگاه غیرمجاز تولید ترشی در آبادان و توقیف ۳۰هزار لیتر ترشی در این شهرستان خبر داد.

کارگاه غیرمجاز تولید ترشی در آبادان شناسایی و توقیف شد
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

 به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی آبادان، سید جابر پورشعیب اظهار کرد: پیرو پیگیری‌ها و تلاش‌های کارشناسان نظارت بر موادغذایی معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان فعالیت‌های این کارگاه متوقف شد.

به گفته مدیر نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی آبادان در این کارگاه ۳۰۰ بشکه ۱۰۰ لیتری ترشی کپک زده از این کارگاه کشف شد.

وی همچنین از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه مورد مشابه مراتب را از طریق تلفن رسیدگی به شکایت معاونت غذا و دارو دانشکده علوم پزشکی آبادان به شماره ۱۴۹۰ اطلاع دهند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.
captcha