به گزارش «قدس آنلاین»، حمایت های این وزارتخانه از سازمان های مردم نهاد جوانان را در راستای توانمندسازی آن ها دانست و گفت: حمایت ها در چهار قالب ارائه می شود.
مدیرکل مشارکت های اجتماعی جوانان، کمک به برگزاری کارگاه های دانش افزایی و مهارت افزایی اعضا در قالب صدنفر آموزش به هر سازمان مردم نهاد در سال جاری، حمایت از تشکیل کارگروه های تخصصی جوانان در همه عرصه ها و حمایت از تشکیل مجامع استانی و مجمع ملی سازمان های مردم نهاد را از جمله اقدامات در دستور کار عنوان کرد.
وی همچنین حمایت از طرح ها و برنامه های اجرایی خلاقانه که در راستای کاهش آسیب های اجتماعی باشد را یکی دیگر از اقدامات وزارت ورزش و جوانان در جهت یاری به سمن های جوانان عنوان کرد که برای این منظور، طرح ها و برنامه های منتخب در شورای داوری از اعتبار قابل ملاحظه ای برخوردار خواهند شد.
حجتی در ادامه تشکیل سازمان ملی جوانان را به عنوان سازمانی سیاست گذار، رصد و حمایت کننده برنامه های جوانان اقدامی موثردانست و گفت: این سازمان دو وظیفه اصلی را بر عهده خواهد داشت.
مدیرکل مشارکت های اجتماعی وزارت ورزش و جوانان رصد و هماهنگ کردن دستگاه های اجرایی که متولی امور جوانان نظیر مسکن، اشتغال، ازدواج و... هستند و حمایت از برنامه های فرهنگی و اجتماعی جوانان از طریق حمایت از تشکل ها و سازمان های مردم نهاد جوانان را از مهم ترین برنامه های سازمان ملی جوانان عنوان کرد.
وی همچنین از افزایش سازمان های مردم نهاد دارای مجوز در برنامه توسعه ششم خبرداد و افزود: تعداد این سازمان ها در کشور نسبت به آمار جهانی بسیار کم است. به عبارتی به ازای هر پانزده هزارجوان یک سازمان مردم نهاددر کشور فعالیت می کند که تلاش می شود تعداد این سمن ها به سه برابر افزایش یابد.
حجتی درپایان با بیان این که تحکیم نظام شایسته سالاری در دستور کار دولت قرار دارد گفت: به همین منظور جشنواره «اتفاق ۳» در سال جاری برگزار می شود که وظیفه این جشنواره ارزیابی و رتبه بندی سازمان های مردم نهاد جوانان است که بر همین اساس پس از جشنواره این سازمان ها به ۴ گروه فعال، عالی، خوب و متوسط رتبه بندی می شوند.
نظر شما