به گزارش قدس آنلاین، به نوشته روزنامه اورشلیم پست، اخیراً تنشها در خاورمیانه، میان آمریکا و عربستان در یک طرف و ایران در طرف دیگر افزایش یافته است.
در این تحلیل با اشاره به سخنان سخنگوی سپاه ابراز عقیده شده است: اسرائیل، اگرچه به طور مستقیم مورد خطاب قرار نگرفت، همواره از سوی ایران به صورت مستقیم و غیرمستقیم از طریق حمایت این کشور از حزب الله و حماس مورد تهدید واقع شده است. اینکه ایران به صورت کلامی داعش، عربستان، آمریکا و اسرائیل را تهدید کند، چیز جدیدی نیست اما اینکه این کشور شش موشک ذوالفقار را بیش از ۶۰۰ کیلومتر دورتر به کشوری دیگر پرتاب کند، هست. اکنون سوالی که مطرح میشود این است که آیا این موشکها تهدید ایران برای اسرائیل را تعبیر کرده است؟ این مسئله که شلیک این موشکها تهدید ایران را برای اسرائیل تقویت کرده، میگوید که استفاده از این چنین سلاحهای دوربرد قدرتمندی احتمال به کاربرده شدن آنها را محتملتر کرده است. میتوان گفت که حتی اگر برنامه هستهای ایران در حال حاضر به دلیل توافق هستهای با غرب محدود شده اما بعد از هشت سال ایران قادر خواهد بود موشکهای بالستیک با کلاهکهای هستهای شلیک کند.
به نظر میآید که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل استفاده ایران از موشک را جدی گرفت است. وی روز دوشنبه گفت: ما اقدامات آنها (ایرانیها) را و صحبتهایشان را دنبال میکنیم. من یک پیام برای ایران دارم: اسرائیل را تهدید نکنید.
اما وزیر جنگ تلاش کرد تا پرتاب این موشکها را بیاهمیت جلوه دهد. لیبرمن روز دوشنبه گفت: که اسرائیل نگران نیست و برای هر تحولی آماده است اسرائیل احساس نگرانی نمیکند.
به نوشته این روزنامه صهیونیستی، آنهایی که میگویند حمله موشکی ایران یک تهدید جدی برای اسرائیل نیست و تنها تهدیدی برای داعش یا احتمالا عربستان است، باید توجه کنند که ایران برای سالها توان هدف قرار دادن اسرائیل را با شهاب ۳ و دیگر موشکهای کمتر پیشرفته داشته است. حتی دیگر موشکهای ذوالفقار با برد بیشتر میتواند برای پایگاههای آمریکا در خاورمیانه و عربستان تهدید باشد اما تهدید جدیدی برای اسرائیل نیست.
به گزارش ایسنا، این تحلیل در حالی نوشته شده است که مقامات ایرانی تاکید کردهاند اقدام موشکی اخیر از سوی سپاه یک اقدام تنبیهی برای تروریستها و هشداری برای حامیان آنها بوده و پیشرفت سلاحهای نظامی ایران تهدیدی برای هیچ کشوری نیست.
نظر شما