به گزارش قدس آنلاین، روزنامه "زوددویچه سایتونگ" در مطلبی به تلاش رئیس جمهور آمریکا برای دامن زدن به اسلام ستیزی و نفرت از اسلام اشاره کرده و در مطلبی نوشت: دونالد ترامپ درست زمانی که تروریست های اسلام گرای افراطی حملهای را مرتکب می شوند دستگاه توئیتری خود را به کار می اندازد. ترامپ از جمله بعد از حمله تروریستی اخیر در لندن که بر اثر آن هشت نفر و همچنین خود عامل حمله کشته شدند پیام توئیتری گذاشت.
وی همچنین با پیامی مبنی بر اینکه دادگاه باید حقوق شهروندان آمریکایی را بالاخره به آن ها برگرداند برای دستور اجرایی خود برای ممنوعیت سفر اتباع کشورهای عمدتا مسلمان تبلیغ کرد. ترامپ در همین راستا خواستار پایان دادن به رفتارهای سیاسی در مبارزه برای امنیت بیشتر شده است.
وی در توئیتی دیگر به شهردار مسلمان لندن " صادق خان" فحش می دهد چرا که وی نوشته است هیچ دلیلی برای احساس خطر وجود ندارد.
این گونه حملات و واکنش ها از طرف ترامپ سال هاست که هر موقع در جایی از دنیا حمله تروریستی به وقوع می پیوندد که عوامل تروریستی اسلامگرای افراطی آن را مرتکب شده اند وجود داشته است.
ترامپ در توئیتی حدود سه ساعت بعد از اولین گزارش ها درباره حمله تروریستی پاریس در سال ۲۰۱۵ به این مسئله واکنش نشان داد و البته هنوز در این باره خرسند است که محبوبیت وی در نظر سنجی ها بعد از آن بالا رفت.
ترامپ همچنین تنها ۹۰ دقیقه برای اولین توئیت خود بعد از حمله تروریستی به یک مرکز نگهداری و آموزش معلولان در ایالت کالیفرنیا زمان نیاز داشت.
وی در ماه می سال ۲۰۱۶ و حدود دوازده ساعت بعد از سقوط یک هواپیمای مصری در دریای مدیترانه نیز از یک حمله تروریستی اسلامی سخن گفت. این در حالی است که هنوز علت این حادثه تا به امروز مشخص نشده است. هیچ حمله تروریستی در اروپا وجود نداشته است که ترامپ بعد از آن یک پیام توئیتری نداشته باشد.
اما زمانی که در یک حمله تروریستی مسلمانان قربانی و غیر مسلمانان عامل حمله تروریستی بوده اند ترامپ سکوت کرده و یا واکنش دیرهنگامی از خود نشان داده است.
هیچ واکنشی بعد از حمله شب دوشنبه به مسلمانانی که از مسجدی در لندن خارج می شدند از طرف ترامپ وجود نداشت.
در اواخر ماه ژانویه نیز یک راستگرای افراطی در یک مرکز فرهنگی در کانادا به مسلمانان حمله کرد که منجر به شش کشته شد، اما ترامپ در مقابل این حادثه نیز سکوت اختیار کرد.
نویسنده همچنین به واکنش بسیار دیر هنگام ترامپ به برخی از حملات تروریستی علیه مسلمانان اشاره کرده و در بخش دیگری از این مطلب نوشت: مسلمانان به نظر می رسد برای ترامپ قربانی درجه دو و یا سه محسوب می شوند که خیلی ارزش ناراحت کردن ندارند.
رابرت مکیو از شورای روابط اسلامی آمریکا در این باره می گوید که رئیس جمهوری آمریکا مسلمانان را بیگانگانی می بیند که به عنوان یک تهدید برای امنیت ملی محسوب می شوند. رئیس جمهور آمریکا باید این مسئله را یک بار برای همیشه روشن کند که مسلمانان آمریکا شهروندان برابری هستند و مانند هر گروه دیگری به حمایت نیاز دارند.
ترامپ به این درخواست توجهی نکرده است. وی از روند خلاف آن سود می برد. وی در مبارزات انتخاباتی خود به نفرت از اسلام در بخش های وسیعی از مردم اشاره کرد و این نفرت را با خطر ترور اسلامی پیوند زد. پوپولیسم ضد مسلمانان ترامپ آشکارا در پیروزی انتخاباتی وی سهم داشت.
نویسنده در ادامه همچنین به رویکردهای ضد اسلامی کاخ سفید اشاره کرده و نوشت: حداقل دو نفر از مشاوران ترامپ اسلام را به عنوان یک مذهب ندانسته بلکه آن را یک ایدئولوژِی اسلامی ارزیابی می کنند.
ترامپ با انتخاب "مایکل فلین" به عنوان مشاور امنیت ملی خود کسی را به این سمت استخدام کرد که اسلام را یک غده سرطانی بد می داند که در بدن ۱.۷ میلیارد مسلمان رشد می کند. البته فلین مدت کوتاهی بعد از روی کار آمدن در این سمت به دلیل روابط خود با نمایندگان روسی برکنار شد.
نویسنده در ادامه با اشاره به سفر اخیر ترامپ به عربستان سعودی نوشت: وی در سخنرانی خود در ریاض کلمه ای از جهان اسلام و شمار زیاد مسلمانانی که در آمریکا زندگی می کنند سخن نگفت و به جای آن تنها از جهان اسلام خواست همه اقدامات در مبارزه با تروریسم را انجام دهند.
ترامپ تجارت تسلیحاتی به ارزش ۱۱۰ میلیارد دلار را با عربستان سعودی منعقد کرد. این در حالی است که وهابیت از عربستان بزرگترین حامی تروریست ها محسوب می شوند. با این حال این کشور در لیست کشورهایی که سفر آنها به آمریکا ممنوع است قرار داده نشده است. به برکت ترامپ حساب های این تروریست های اسلامی پر و پیمان می شود. این تروریست ها می خواهند ترس و وحشت را گسترش دهند و بخصوص می خواهند جهان غرب را از هم جدا کنند.
در حالی که همه جا در اروپا درباره گسترش نفرت هشدار داده می شود، اما ترامپ با اقدامات خود به نفرت از اسلام دامن می زند. در آمریکا با روی کار آمدن ترامپ جنبش های ضد اسلامی اهمیت بیشتری به دست آورده است.
نظر شما