به گزارش قدس آنلاین، متأسفانه یکی از بیماریهایی که مثل نقل و نبات بر زبان مردم جاری شده است و برای هشدار نسبت به یک بیماری فوراً عنوان بیماریی را میآورند که نام آن سرطان است، درحالیکه بروز سرطان یکشبه رخ نمیدهد و پس از سالها و بر اثر مؤلفههای بسیاری که حتی در برخی مواقع باید یکصد عامل مخرب در بدن رخ دهد تا فردی پس از سالها دچار سرطان شود.
در این رابطه پروفسور محمد اسماعیل اکبری ــ پدر پزشکی جامعهنگر ایران درباره وضعیت سرطانها در ایران به تسنیم میگوید: مردم به هیچ وجه به پستهای بیاعتبار تلگرامی و اخبار ناموثق توجه نکنند زیرا سرطانها شایعترین بیماری کشور ما نیستند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه میدهد: البته سرطانها سومین دلیل مرگ در کل کشور و در بعضی استانها، دومین علت مرگ مردم هستند.
وی تصریح میکند: بروز سرطان در کشور ما پائین است؛ بدین معنی که تقریباً در سال، حدود ۱۴۷ نفر از ۱۰۰ هزار نفر جمعیت در یک سال، به سرطان مبتلا میشوند، بنابراین جای نگرانی از ابتلا به سرطان وجود ندارد.
اکبری ادامه میدهد: از طرف دیگر امروزه، امکانات علم تشخیص و درمان سرطان در کشور، پیشرفت قابل توجهی داشته و امکان معالجه خوب را فراهم کرده است.
این فوقتخصص جراحی غدد و سرطان از دانشگاه جانزهاپکینز آمریکا خاطرنشان میکند: بنابراین خلاصه کلام این است که، اعلام کنم از سرطان نترسید، هم بهدلیل تعداد کم آن در کشور و هم بهدلیل اینکه امکان معالجه بسیاری از سرطانها وجود دارد.
نظر شما