به گزارش خبرنگار قدس آنلاین ، مصطفی سالاری صبح شنبه در پنجمین اجلاس بین المللی و کارگاه آموزشی بین المللی شبکه پارک های علم و فناوری کشورهای اسلامی در رشت با بیان اینکه کشور های اسلامی از جهات مختلفی با یکدیگر شباهت دارند، اظهار کرد: کشور های اسلامی از ذخایر و منابع طبیعی بر خوردار هستند که در در شکل گیری ماهیت آنها باعث تفاوت و تمایز آنها نسبت به سایر کشور ها شده است.
وی با اشاره به تنوع ذخایر کشور هاس اسلامی در حوزه نفت، گاز و سایر ذخایر گفت: برگزاری نشست ها و اجلاس های بین المللی می تواند زمینه ای را فراهم کند تا استفاده علمی و بهینه از ذخایر کشور های اسلامی را در بر داشته باشد.
سالاری با بیان اینکه کشور های توسعه نیافته از ذخایر عظیم برخوردار نیستند، خاطرنشان کرد: ما در مسیر علم و ثروت نیازمند هم نشینی ها و اجلاس بین المللی هستیم چون ملت ایران از فناوری و علوم بنیادی برجسته ای برخوردار هستند.
نماینده دولت در استان با بیان اینکه در گام اول نیاز است تا ظرفیت سنجی در حوزه علوم و ظرفیت های کشور انجام شود، بیان کرد: برای شروع و ایجاد تحول بزرگ در کشور های اسلامی نیازمند تحقیق و پژوهش در حوزه علوم و فنون برای شناخت ظرفیت ها و فرصت های ملی هستیم.
وی با بیان اینکه گیلان در موارد عظیمی دارای ظرفیت های عظیم و برجسته است، تصریح کرد: استان گیلان با داشتن مواهب طبیعی و سواحل و جنگل های عظیم ظرفیت های بی شماری در حوزه گردشگری دارد که با بهره گیری از دانش و تجربه کشور های اسلامی بتوانیم ظرفیت های نهفته گیلان را ارتقا دهیم.
سالاری با بیان اینکه نیروی دانش بنیان باید ظرفیت خود را در اختیار رشد و تعالی جامعه به ویژه استان گیلان بسپارند، افزود: باید از منظر کمی و کیفی به شرکت های دانش بنیان نگریست و ظرفیت های این حوزه را از منظری که نخبگان علم و فن به آن می نگرند رشد و نمو بخشید.
سالاری با تاکید بر اینکه به علم و فناوری احترام می گذارم، گفت: از اینکه از کشور های اسلامی در جمع علمی گیلان شرکت کردید تشکر می کنم و امیدوارم در این رسالت خود موفق شوید.
نظر شما