به گزارش قدس آنلاین، ربیع فلاح جلودار امروز در دوازدهمین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال مازندران اظهار داشت:کمیته امداد استان از نهادهای مقدس در کشور بوده که در زمینه رفع فقر اقدامات خوبی در جامعه انجام داده است.
وی افزود: امسال که طبق فرمایش مقام معظم رهبری سال اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری شده تلاش شد در استان از فرصتهای ایجاد اشتغال حداکثر بهره برداری را داشته باشیم.
فلاح بیان کرد: ستاد تسهیل و رفع موانع تولید و کارگروههای مختلف در استان جهت رفع مشکلات تولیدکنندگان در استان تشکیل تا بتوانیم موانع را رفع کنیم و گامی در جهت رونق اقتصادی برداریم.
استاندار مازندران با اشاره به روز ملی صادرات، گفت: تولیدات صادرات محور نقش مهمی در پویایی اقتصاد جامعه دارند که باید به بخش خصوصی در این زمینه توجه شود.
فلاح افزود: باید تصدیگریها را کاهش و موانعی که در مسیر توسعه هستند را با کمک بخش خصوصی از میان برداریم که باید همه دستگاههای اجرایی در این زمینه تلاش کنند و مسیر را هموار کنند.
وی بیان کرد: نرخ بیکاری در تابستان سال گذشته ۱۰.۸ بود که تابستان امسال به ۹.۵ رسیده که امیدواریم تا پایان سال بتوانیم نرخ بیکاری را کاهش دهیم.
فلاح افزود: در زمینه طرح تکاپو، سندجامع گردشگری باید با مسئولیت اداره کل میراث فرهنگی پیگیری و اگر نیاز به اصلاح بود تا یک ماه دیگر اصلاح شود.
استاندار مازندران گفت: فارغ التحصیلانی که تحت پوشش کمیته امداد هستند می توانتد با استفاده از طرح و تسهیلات اشتغالزایی در زمینه فناوری اطلاعات وارتباطات به کارآفرینی و ایجاد شغل بپردازند.
معاون اقتصادی استاندار مازندران نیز گفت:عملکرد کمیته امداد و بهزیستی استان در اجرای تبصره ۲۶ قانون بودجه مناسب بود و عملکرد خوبی داشتند.
حسن خیریانپور افزود: امسال با توجه به افزایش مسمتری افراد تحت پوشش ممکن است دریافت تسهیلات کاهش یاید که باید این نهادهای حمایتی تلاش مضاعف تری جهت اعطای وام و تسهیلات اشتغالزایی داشته باشند.
وی بیان کرد: از سهمیه ۱۳۰ میلیاردی استان تاکنون ۳۶.۶ درصد به مرحله پرداخت رسید که امیدواریم تا پایان آذر با همکاری بانکهای عامل به ۱۰۰ درصد برسانیم.
خیریانپور گفت: از ۸۷ میلیارد تومانی که امداد کشور برای استان ابلاغ کرد، ۶۹ میلیارد و ۵۴۵ میلیون تومان ابلاغ شد که استان آمادگی جذب کامل مابقی اعتبارات را دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی مازندران نیز گفت: در غرب استان کشاورزی از بین نرفت بلکه ساخت و ساز بیشتر شد که در چهار سال گذشته تلاش شد با جدیت جلوی ساخت و ساز گرفته شود.
دلاور حیدرپور افزود: فعالیت کشاورزی از زراعت برنج به باغ کیوی و پرتقال و مرکبات تغییر پیدا کرد. ساماندهی ویلاها باید در دستور کار قرار گیرد.
منبع: تسنیم
نظر شما