محمدرضا حکیمی در گفتگو با خبرنگارقدس آنلاین اظهارداشت: کم آبی در این شرایط باید یکی از دغدغه ای اصلی مردم باشد و در صورتی که صحیح مصرف کنترل شود نتیجه آن حفظ منابع آب زیر زمینی و حفظ کشاورزی خواهد بود.
وی در خصوص تحویل آب حجمی به کشاورزان افزود: تحویل آب حجمی به کشاورزان باعث می شود بخش بسیاری ازاضافه برداشتهای چاههای کشاورزی کنترل شده وهمچنین ساعات کاری چاههای کشاورزی در این طرح کنترل خواهد شد .
حکیمی تصریح کرد: سه دشت پایلوت در استان برای تحویل آب حجمی به کشاورزان نظرگرفته شده که یکی از این سه دشت دشت مروست است و پروژه احیا و تعادل بخشی آن اجرا شده و در این طرح همه چاه ها به کنتورهوشمند آب و برق تجهیز شده و تحویل حجمی آب از طریق کنتورهای هوشمند انجام خواهد شد.
مدیرحفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه ای گفت: کارتهای کنتور براساس دبی مجازچاه ها و ساعات کارکرد مجاز دشت شارژو در اختیار کشاورزان قرارگرفته و کشاورزان باید مصرف آب را تا پایان سال براساس کارت شارژ شده مدیریت کرده تا با کمبود آب مواجه نشوند.
وی خاطر نشان ساخت: با تحویل آب حجمی به کشاورزان بخش بسیاری از اضافه برداشتهای چاههای کشاورزی و ساعات کاری چاههای کشاورزی کنترل شده ودر نهایت موجب کاهش افت سطح آبهای زیر زمینی در دشتهاو کاهس کسری حجم آبخوان ها خواهد شد .
نظر شما