تحولات لبنان و فلسطین

گیلان- سید محسن حسینی رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان با ذکر اهمیت و جایگاه بکار گیری روش B.O.T و جدید بودن این روش در احداث تصفیه خانه های آب در سطح کشور گفت: تجار اروپایی با اعتباری بالغ بر ۱۶۸ میلیارد تومان برای اولین بار در کشور اجرا می گردد.

پیشرفت  60 درصدی پروژه احداث مدول دوم تصفیه خانه بزرگ آب گیلان

به گزارش قدس آنلاین به نقل از آبفای گیلان، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل آبفای گیلان با اشاره به اینکه این شرکت با ۲۱ پروژه قابل افتتاح و بهره برداری به استقبال هفته دولت رفت افزود: ۱۹ پروژه در حوزه آبرسانی و ۲ پروژه در حوزه فاضلاب با اعتباری بالغ بر ۴۱۶ میلیارد ریال افتتاح و به بهره برداری رسید.

حسینی در ادامه افزود: با توجه به ظرفیت کنونی تصفیه خانه به میزان ۳ مترمکعب در ثانیه پس از وارد مدار نمودن مدول دوم و ارتقاء مدول اول، تصفیه خانه بزرگ آب گیلان با ظرفیت ۶ مترمکعب در ثانیه وارد مدار بهره برداری خواهد شد که ۴ سال ساخت پروژه و ۲۰ سال بهره برداری از آن توسط سرمایه گذار می باشد.

مدیرعامل آبفای گیلان همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای طرح جمع آوری و ساماندهی فاضلاب اظهار داشت: طرحهای فاضلاب در ۱۱ شهر پرجمعیت استان در حال اجراست که ۷۰درصد جمعیت استان را شامل می شود و بر این اساس ۴ تصفیه خانه فعال در استان در شهرهای رشت ، انزلی ، لاهیجان و یک تصفیه خانه کوچک در منجیل بخشی از فاضلاب ها را جمع آوری و تصفیه می کنند.

وی در ادامه افزود: یکی از پروژه هایی که با حضور وزیر و مقامات استانی افتتاح شد ایستگاه پمپاژ فاضلاب شرقی رشت است و همچنین تصفیه خانه دیگری در انزلی در حال ساخت است و یک تصفیه خانه هم در جنوب شهر رشت و مسکن مهر که امیدواریم با تأمین اعتبارات لازم تا هفته دولت سال آتی وارد مدار بهره برداری گردد.

مدیرعامل آبفای گیلان در پاسخ به سئوال مجری برنامه در خصوص چگونگی برنامه ریزی برای مدیریت جامع آب اعم از مدیریت مصرف و مدیریت تقاضا اظهار داشت: گیلان استان پربارانی است ولی آب مناسب برای شرب به راحتی قابل دسترس نیست و پرباران بودن گیلان نباید در کنار راحتی تأمین آب قرار گیرد و این دوره زمانی است که از مدیریت عرضه باید به سمت مدیریت مصرف حرکت نمائیم.

وی در ادامه یادآور شد: برابر اعلام وزیر نیرو در خصوص پویش سازگاری با کم آبی ، اقداماتی همچون برنامه های آموزشی برای شهروندان به منظور آشنایی با این پویش و آگاهی از روشهای مختلف مدیریت مصرف انجام شد و همچنین آشنایی دانش آموزان ابتدایی با مدیریت مصرف که به جد پیگیر تداوم برنامه های آموزشی آن هستیم.

مدیرعامل آبفای گیلان در خصوص مدیریت عرضه نیز تصریح کرد: وزارت نیرو در کل استان در خصوص تأمین آب از شرق تا غرب و جنوب برای افق بلندمدت برنامه دارد . آبرسانی به آستارا ، غرب دور (تالش، ماسال، رضوانشهر) غرب نزدیک (فومن ، صومعه سرا و شفت) ، نقاط مرکزی گیلان ، جلگه و شرق نزدیک ( رشت، لاهیجان و لنگرود) ، شرق دور (رودسر و املش) و همچنین منطقه جنوب (رودبار) که در کنار مدیریت عرضه باید توجه ویژه به مدیریت مصرف داشته باشیم.

مهندس حسینی در ادامه در پاسخ به سئوال گلایه برخی شهروندان در خصوص کدورت ، قطعی و افت فشار آب خاطرنشان کرد: آبی که از تصفیه خانه و منابع مختلف تأمین می شود بصورت شبانه روزی رصد می شود و ۲۷ آزمایشگاه در سطح استان این وظیفه را به عهده دارند.

وی افزود: در کنار همه پایش ها ممکن است مواردی پیش آید که مطلوب مشترکین نباشد و از طریق راههای ارتباطی با آبفای گیلان و برقراری تماس با مرکز ارتباطات مردمی ۱۲۲ شرکت مشکلات مربوطه را اعلام تا نسبت به رفع آن در اسرع وقت اقدام شود.

مدیرعامل آبفای گیلان یادآور شد: مرکز ۱۲۲ بصورت آزمایشی فعالیت خود را آغاز نموده بود که با حضور وزیر نیرو در هفته دولت بصورت رسمی افتتاح شد و به منظور تأمین فشار آب مناسب شهروندان نیز طرحهایی در حال اجراست که امیدواریم طی سال آینده رینگ رشت تکمیل و مشکل افت فشار آب به حداقل ممکن برسد. 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.