تحولات منطقه

وزیر حمل و نقل در دولت نجات ملی یمن از آمادگی فرودگاه بین المللی صنعاء برای بازگشایی خبر داد.

 فرودگاه صنعاء برای ازسرگیری پروازها آماده است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه بین‌الملل قدس آنلاین، دولت نجات ملی یمن اعلام کرد که فرودگاه بین‌المللی صنعاء آماده استقبال از انجام پروازها است.

به نوشته پایگاه خبری «العربی»، سرتیپ «زکریا الشامی» وزیر حمل و نقل در دولت نجات ملی یمن، طی بازدید از فرودگاه صنعاء، از آمادگی فنی‌وحرفه‌ای این فرودگاه و منطبق بودن آن با خواست بین‌المللی و سازمان بین المللی هوانوردی کشوری (ایکائو) برای ازسرگیری پروازهای داخلی و نیز پروازهای مربوط به هواپیماهای سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین‌المللی و امدادرسان خبر داد.

وی افزود: اداره کل حمل و نقل هوایی و هواپیمای در صنعاء، پس از آنکه ائتلاف سعودی، زیرساخت‌های فرودگاه بین‌المللی صنعاء و سرویس‌های فنی آن را نابود کرد؛ جایگزین‌هایی برای سیستم‌های ارتباطی و سرویس‌های فنی که این فرودگاه نیاز دارد، یافته است.

وزیر حمل و نقل در دولت نجات ملی یمن در ادامه ائتلاف سعودی را متهم کرد که عامدانه با هدف‌گیری برنامه‌ریزی شده و مستمر فرودگاه صنعاء، به دنبال خارج کردن این فرودگاه از آمادگی برای انجام هرگونه پروازی است.

وزیر حمل و نقل یمن در حالی این اظهارات را بیان کرد که اخباری درباره تلاش‌های مستمر «مارتین گرفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل برای بازگشایی فرودگاه صنعاء و حل پرونده اسرا و زندانیان به عنوان اقدامات لازم برای اعتمادسازی میان طرفین درگیر در یمن پیش از مذاکرات سوئیس که قرار است اواخر سال جاری میلادی برگزار شود، منتشر می‌شود.

ائتلافی به رهبری عربستان سعودی از فروردین‌ماه سال ۱۳۹۴ کشور فقیر یمن را برای بازگرداندن قدرت به «عبد ربه منصور هادی»، رئیس‌جمهور مستعفی یمن هدف حملات سنگین هوایی، زمینی و دریایی قرار داده است. 

این حملات به نابودی زیرساخت‌های یمن و گسترش فقر، بیکاری و گسترش بیماری‌های واگیردار در این کشور فقیر عربی منجر شده است. مسئولان نزدیک به جنبش انصارالله می‌گویند از زمان آغاز این حملات بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی یمنی شهید و زخمی شده‎اند.

کارشناسان سازمان ملل، یمن را صحنه بزرگترین بحران بشری در جهان توصیف می‌کنند. ۲۲ میلیون نفر که ۷۵ درصد جمعیت یمن را تشکیل می‌دهند نیازمند کمک‌رسانی و حمایت بشردوستانه هستند. از این میان، ۸.۴ میلیون نفر نمی‌دانند وعده غذایی بعدی‌شان از کجا تأمین خواهد شد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.