حجت الاسلام محمد احمدزاده روز یکشنبه افزود: 50 هزار خدمت در حوزه سلامت(دارو و درمان ) از محل درآمد این 180 موقوفه به بیماران و مراکز درمانی ارائه می شود.
وی ادامه داد: از محل موقوفات مراکز درمانی مانند درمانگاه عبدالله رضوی در سوران شاندیز، بیمارستان منتصریه در مشهد، دارالشفا قمر بنی هاشم در نیشابور، بیمارستان 22 بهمن در گناباد و چندین مرکز دیگر در خراسان رضوی مورد حمایت قرار گرفته اند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: همچنین از محل درآمدهای این موقوفات 16 هزار و 612 نفر حمایت دارویی، 14 هزار و 859 نفر خدمات پرستاری، 367 نفر خدمات رادیولوژی، 13 هزار و 847 نفر خدمات پزشک عمومی، سه هزار و 861 نفر خدمات دندانپزشکی، 16 هزار و 41 نفر خدمات ازمایشگاهی و 47 نفر خدمات بستری دریافت می کنند.
وی از ثبت هشت وقف جدید حوزه سلامت طی امسال تاکنون در خراسان رضوی خبر و ادامه داد: این موارد شامل دو باب منزل و یک باب مغازه در مشهد، زمین کشاورزی در سبزوار، بهره مندی از آب چاه و یک باب منزل در بردسکن، یک قطعه باغ در کلات و یک قطعه زمین در جوین هستند.
حجت الاسلام احمدزاده همچنین به آغاز فعالیت انجمن یاوران وقف سلامت در خراسان رضوی اشاره و بیان کرد: تدوین کتابهای موقوفات سلامت، فرهنگ سازی و نیازسنجی در جهت موقوفات درمانی می تواند در این انجمن انجام شود.
منبع : ایرنا
نظر شما