تحولات منطقه

افزایش ناتوانی در پرداخت اقساط وام خودرو در آمریکا نشان می‌دهد قشر متوسط این کشور درگیر بحران اقتصادی بسیار جدی شده است.

قشر متوسط آمریکا درگیر یک بحران بسیار جدی اقتصادی است
زمان مطالعه: ۱ دقیقه

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، ریچارد وولف، پروفسور اقتصاد، معقتد است افزایش ناتوانی در پرداخت اقساط وام‌ خودرو در آمریکا نشان دهنده این است که قشر متوسط این کشور با یک مشکل اقتصادی جدی روبرو شده است.

وولف می‌گوید قشر متوسط آمریکا در حال قربانی کردن و صرف نظر از نیازهای اساسی زندگی خود است.

آخرین آمار ارائه شده از سوی بانک مرکزی فدرال ایالت نیویورک آمریکا نشان می‌دهد تعداد افرادی که قسط وام خودروی آنها در آمریکا بیش از ۳ ماه عقب افتاده است با رسیدن به رقم ۷ میلیون رکورد زده است.

این رقم حتی از میزان سال ۲۰۱۰، که جهان و به خصوص اقتصاد آمریکا درگیر یک بحران بزرگ اقتصادی بود، نیز ۱ میلیون نفر بیشتر است.

وولف، بنیانگذار موسسه "دموکراسی در محیط کار"، معقتد است که اقشار ثروتمند آمریکا پیشرفت اقتصادی خوبی داشته‌اند اما قشر غالب آمریکا شرایط خوبی ندارند و شما شاهد نتیجه اوضاع بد آنها هستید.

این کارشناس اقتصادی می‌گوید حتی اگر این قشر بتوانند کار پیدا کنند درآمد آنها کم و امنیت شغلی آنها پایین خواهدبود و مزایای کمتری به آنها تعلق می‌گیرد.

به گفته این پروفسور اقتصاد، اگر مشکل عدم پرداخت اقساط وام خودروها بود، فقط یک مشکل وجود داشت اما ما شاهد این مسئله در همه جا هستیم.

وی افزود: قشر متوسط آمریکا در یک مشکل بسیار جدی اقتصادی گیر کرده و شاهد بدتر شدن اوضاع اقتصادی خواهیم بود.

این تحلیل‌گر اقتصادی می‌گوید خودرو یکی از اصلی‌ترین نیازهای روزمره مردم آمریکا محسوب می‌شود و آنها از خرید گرفته تا رفتن سر کار و رساندن کودکان به مدرسه به خودرو وابسته هستند. اینکه مردم نمی‌توانند قسط وام خودروهای خود به عنوان یک نیاز ضروری را پرداخت کنند نشان ‌می‌دهد که آنها در حال صرف نظر کردن از دیگر نیازهای اساسی خود نظیر مراجعه به پزشک و غیره نیز هستند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • مدیر سایت مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظرات پس از تأیید منتشر می‌شود.