به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی شهرداری همدان مرتضی حضرت زاده اظهارکرد: برنامه راهبردی عملیاتی شهر و شهرداری همدان بر اساس «دستورالعمل تهیه، تصویب، اجرا و پایش برنامه عملیات نوسازی و عمران و اصلاحات شهر در چارچوب ۹ مرحله تعریف شده است.
حضرت زاده افزود:به موجب این برنامه چشمانداز شهر درافق ۲۰ ساله ترسیم میشود و چهار برنامه عملیاتی در ابتدای فازهای پنج ساله تهیه میشود که وجه تمایز این برنامه با سایر طرحها و برنامهها، مشارکتی بودن آن است و کوشیده میشود تا ضمن اخذ نظرات تمامی گروههای ذینفع، ذیربط و ذینفوذ از جمله شهرداری همدان، شورای اسلامی شهر همدان، دستگاههای اجرایی مشارکتکننده، نخبگان و متخصصین شهر و جامعه مدنی، چشمانداز مورد وفاق همگان تبیین شود و بر مبنای چشمانداز، برنامههای عملیاتی تعریف گردد.
رییس دبیرخانه تدوین برنامه راهبردی عملیاتی شهر و شهرداری همدان با اشاره اینکه اتصال برنامههای عملیاتی به بودجههای سازمانی و اندازهگیری روند پیشرفت برنامهها به کمک سازوکار پایش متضمن موفقیت این برنامه خواهد بود، تصریح کرد: این برنامه وارد فاز اجرایی شده است و به تازگی مرحله دوم آن با حضور دبیران کارگروه های اجتماعی و فرهنگی، حمل و نقل و ترافیک، محیط زیست خدمات شهری و مدیریت بحران، شهرسازی و معماری، مدیریت و هوشمند سازی، مالی و اقتصادی، و مناطق برگزار شد.
حضرت زاده ادامه داد: در این مرحله و با حضور مشاور طرح، گزارشی از اقدامات صورت گرفته توسط کارگروه های مختلف و میزان پیشرفت کار ارائه شد که در ادامه جلسه و در خصوص موارد و موضوعات مطرح شده به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.
معاون شهردار همدان ضمن تاکید بر تسریع در اکران مرحله دوم طرح، بیان داشت: یکی از دلایل انتخاب مشاور؛ تسریع در فرایند انجام طرح می باشد چرا که بخش قابل توجه ای از طرح باید از طریق مشاور انجام گیرد.
نظر شما