قدس آنلاین: به گزارش خبرنگار مهر، امیر ناظمی در مراسم رونمایی از این طرح حمایتی که با حضور رئیس جمهور برگزارشد، گفت: نسبت به سال ۹۲ ، ضریب نفوذ اقتصاد دیجیتال در کشور ۴ برابر، ظرفیت شبکه ترافیکی ۳۰ برابر و رشد تعداد اپلیکیشن ها حدود ۷۰۰ برابر شده است. این به معنی ایجاد جنبش کارآفرینی و نوآفرینی است.
وی با بیان اینکه حدود ۱۷ درصد از فارغ التحصیلان دانشگاههای مختلف کشور به صورت مستقیم و غیرمستقیم در حوزه فناوری اطلاعات فارغ التحصیل و به کار مشغول می شوند، موضوع تامین سهولت کسب و کارها و رفع موانع را از جمله دغدغه های این بخش عنوان کرد و گفت: ما تلاشمان این است که با تامین منابع و رفع محدودیت های این بخش، بتوانیم توشه راهی برای کسب و کارهای حوزه فناوری اطلاعات ایجاد کنیم.
ناظمی ادامه داد: امروز برای تک تک شرکت ها یک توشه راه درنظر گرفته ایم که مجموعه ای از خدمات به ارزش حداقل ۵۰ میلیون تومان است و این شرکت ها می توانند بسته به مسیر و نیازهایی که دارند از این بسته حمایتی استفاده کنند.
وی افزود: علاوه بر زیرساخت خدمات ابری که یکی از ابتدایی ترین نیازها است، این شرکت ها به مشاوره حقوقی، استفاده از نرم افزارهای اداری و حسابداری و تبلیغات نیز نیاز دارند. این شرکت ها برای حفظ حریم خصوصی مردم نیاز دارند که از امنیت کافی داده برخوردار شوند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: در این بسته حمایتی، این بازار را فراهم کردیم که شرکت های مختلف نوآفرین و شرکت هایی که در ابتدای مسیر هستند بتوانند به صورت بهینه از منابع دولتی استفاده کنند. این برنامه به صورت مشارکت عمومی و خصوصی است و در سایت «ایران نوآفرین» قابل دسترسی است.
در ادامه توضیحات ناظمی، رئیس جمهور تاکید کرد که هنوز روشن نشده که این طرح چگونه می تواند به کسب و کارهای آسیب دیده از بحران کرونا کمک کند. در این رابطه ناظمی گفت: بسیاری از کسب و کارها به واسطه کاهش تقاضای بازار و یا به واسطه از دست دادن نیروی کارشان با دغدغه هایی مواجه هستند که برای جبران این موضوع، ما امکاناتی را در اختیارشان قرار می دهیم. این امکانات به مجموعه متنوعی از نیازهایشان برمی گردد که شامل شبکه زیرساخت تا استفاده از تبلیغات و استفاده از منابع مالی می شود.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: این حمایت می تواند حتی در قالب استفاده از ابزارهای نرم افزارهای اداری و حسابداری و حتی موضوعاتی مثل ابزارهایی که در اپلیکیشن هایشان بشود استفاده شود، تعریف شده است. این بسته ۵۰ میلیون تومانی به آنها کمک می کند که از دغدغه هایشان کاسته شود و در کنار منابع مالی، بتوانند از منابع خدماتی استفاده کنند.
ناظمی گفت: در این بسته حمایتی، به ۵ هزار شرکت نوپا و استارتآپ که بخشی از درآمدشان را از دست داده اند، از لحاظ مالی و تبلیغاتی کمک می شود تا مقداری از ضررهایشان جبران شود.
به گزارش مهر، این طرح با ارسال پیامک و ایمیل به شرکت های نوآفرین برای استفاده از این امکانات، با حضور رئیس جمهور رونمایی شد.
معاون وزیر ارتباطات قول داد که در خصوص این طرح، گزارش های ماهیانه و هفتگی را خدمت رئیس جمهور ارائه دهد.
انتهای پیام/
نظر شما