تحولات منطقه

رئیس بیمارستان شهدای تجریش درباره کلیپی که در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها تحت عنوان عدم ترخیص یک تبعه افغانستان از این بیمارستان منتشر شده است، توضیحاتی ارائه داد.

ماجرای کلیپ عدم ترخیص یک تبعه افغانستان از بیمارستان چه بود؟
زمان مطالعه: ۳ دقیقه

قدس آنلاین: اواخر هفته پیش، کلیپی در فضای مجازی مبنی بر عدم ترخیص یک مهاجر افغانستانی از بیمارستان شهدای تجریش دست به دست شد.

برخی کاربران در فضای مجازی مدعی شدند که "چند روز قبل جوان افغانستانی با شکستگی مهره گردن پس از یک تصادف به بیمارستان شهدای تجریش تهران منتقل شده و پس از یک عمل جراحی ساده از ترخیص بیمار به دلیل عدم پرداخت کامل هزینه بیمارستان جلوگیری شده و بیمار از تمام خدمات درمانی و حتی تغذیه محروم شده است و بیمار به مدت دو شبانه روز پس از ترخیص در بیمارستان بدون آب و غدا نگهداری می‌شود!"

در همین راستا، گفت‌وگویی با رئیس بیمارستان شهدای تجریش داشتیم.

دکتر رضا جلیلی خوشنود با بیان این‌که بیمار، یک مهاجر افغانستانی بود که کارت اقامت نیز نداشت، گفت: بیمارانی که تصادف می‌کنند و با اورژانس به بیمارستان منتقل شوند رایگان پذیرش می‌شوند اما این بیمار، با اورژانس نیامد و به صورت شخصی به بیمارستان منتقل شد؛ از طرفی دو گفته متناقض در خصوص علت مراجعه بیمار ذکر شده است؛ یکی سقوط از درخت و دیگری تصادف با موتور که در پرونده این بیمار نیز این مسئله درج شده است.

وی افزود: وی به بیمارستان مراجعه کرد و از آنجا که می‌دانیم، هزینه درمان اتباع خارجی دو برابر درمان اتباع داخلی است اما هزینه درمان افرادی که پناهنده هستند باید توسط کمیساریاری عالی پناهندگی پرداخت شود که آن هم معمولاً به خوبی پرداخت نمی‌شود؛ این بیمار شکستگی مهره گردن داشت و با این‌که هزینه کمی پرداخت کرده بودند به دلیل ضرورت انجام عمل جراحی، تحت عمل و مراقبت بعد از عمل جراحی نیز قرار گرفت و مرخص شد اما به دلیل این‌که هزینه بیمارستان را به طور کامل پرداخت نکرده بود، نمی توانست بیمارستان را ترک کنند تا هزینه بیمارستان را پرداخت کنند.

خشنود با بیان این‌که بیمارستان‌ها عموماً مراکز خودگران هستند، گفت: وقتی بیمارستان خدمتی ارائه بدهد باید هزینه را دریافت کند زیرا نمی‌توان گفت بیمارستان خودگردان باشد، خدمات دارویی و درمانی و پول قبض آب و برق و ... را پرداخت کند اما هزینه‌ای از بیمار اخذ نکند بنابراین برای اینکه بیمارستان گردش مالی داشته باشد و بتواند خدمت بهتری ارائه کند و دستگاه‌های جدیدی خریداری کند از محل درآمدها باید این کارها را انجام دهد.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش خاطرنشان کرد: در تهران بیمارستان‌های خیریه نیز وجود دارند اما بیمارستان‌ شهدای تجریش به عنوان بیمارستان خیریه تعریف نشده است و هزینه خدمتی که ارائه می‌شود باید پرداخت شود.

وی در واکنش به ادعای برخی افراد مبنی بر عدم انجام پانسمان و محروم شدن بیمار از دریافت غذا، این شایعه را رد و تصریح کرد: در زمینه تغذیه، بیمار مشکلی وجود نداشته است زیرا واحد تغذیه غذا را در کل بخش توزیع می‌کند؛ در خصوص پانسمان نیز، باید توجه داشت پانسمان بیمارانی که پس از یک تا دو روز از جراحی آنان زمان می‌گذرد، یک یا دو روز درمیان تعویض می‌شود و نیازی به تعویض روزانه پانسمان بیمار نیست.

خشنود ادامه داد: این جوسازی برای شانه خالی کردن از پرداخت هزینه درمان بیمار انجام شد و ما پاسخ رسمی آن را تحویل وزارت بهداشت دادیم؛ بیمار چهار روز پیش، با تخفیفاتی که داده شد و با همکاری مددکاری بیمارستان، ترخیص شد.

وی با بیان این‌که ما موظف بودیم خدمت درمانی را انجام دهیم، خاطرنشان کرد: در خصوص دریافت هزینه، ما هیچ کار غیرقانونی انجام ندادیم؛ درمان او انجام شد و فقط برای پرداخت هزینه مشکل وجود داشت که با همکاری مددکاری و تخفیفات این مشل نیز برطرف و بیمار مرخص شد.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش در پاسخ به این سؤال خبرنگار تسنیم که آیا بابت روزهای اضافی که جهت پرداخت هزینه‌های درمانی، بیمار را نگهداری کردید نیز هزینه‌ اخذ شد یا خیر، گفت: خیر؛ وقتی ترخیص در پرونده بیمار ثبت می‌شود، هزینه‌های بیمارستانی او تا آن روز محاسبه می‌شود و تمام داروهایی که پس از ترخیص بیمار، در روزهای اضافی نگهداری به بیمار داده می‌شود به حساب بیمارستان است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ۰۸:۴۲ - ۱۳۹۹/۰۴/۰۱
    0 0
    باید جلو ورود غیر قانونی اتباع را گرفت .کدوم کشور دنیا اجازه ورود غیر قانونی می دهند واصلا اجازه ورود به شهرها رو بهشون می دهند غیر قانونی می آیند و تازه مدعی هستند