به گزارش قدس آنلاین؛ ابراهیم شکیبا معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه اظهار داشت: تب خونریزی دهنده کریمه – کنگو (CCHF) یک بیماری خونریزی دهنده تب دار حاد است که معمولاً به وسیله کنه منتقل میشود.
وی عنوان کرد: این بیماری با شروع ناگهانی تب همراه با درد عضلانی آغاز میشود و سپس تظاهرات خونریزی دهنده با سابقه گزش کنه یا له کردن با دست، تماس مستقیم با دام یا بافتهای حیوانات آلوده مشاهده میشود.
شکیبا گفت: در هفتم تیرماه امسال یک بیمار با علائم تب کریمه کنگو در شهرستان جوانرود شناسایی و به بیمارستان امام رضا (ع) شهرستان کرمانشاه مراجعه کرد.
وی افزود: بر اساس پروتکل کشوری موضوع پیگیری و درمان شروع شد، اما متاسفانه با توجه به اینکه میزان مرگ و میر بیماری تب کریمه کنگو بالا است بیمار به درمان پاسخ نداد و فوت کرد.
شکیبا عنوان کرد: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری محافظت در برابر گزش کنه به خصوص توسط کودکان و دامداران در هنگام تماس با دام بسیار ضروری است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه گفت: دامداران و افرادی که با دام سر و کار دارند باید به منظور حفظ سلامت خود و جلوگیری از ابتلا به تب کریمه مسائل بهداشتی را با دقت رعایت کنند و در زمان نزدیک شدن به دامها حتماً از دستکش، چکمه و عینک استفاده کنند.
وی افزود: خرید گوشت غیر بهداشتی یکی دیگر از عوامل شیوع بیماری تب کریمه کنگو است و مردم باید به منظور حفظ سلامت خود از خرید گوشت از دستفروشان و افرادی که به صورت غیربهداشتی اقدام به ذبح میکنند، پرهیز کنند.
نظر شما