تحولات منطقه

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور از افزایش قابل‌ توجه تعداد بستری‌ها در هفته اخیر خبر داد و گفت: ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور تکمیل شده‌ و برای استفاده از سایر ظرفیت‌های درمانی، به لحاظ تجهیزات پزشکی، مشکلی نداریم اما در زمینه اعتبارات برای جذب نیروی انسانی جدید با کمبود مواجهیم.

افزایش قابل‌توجه بستری‌ مبتلایان کرونا و تکمیل ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور
زمان مطالعه: ۲ دقیقه

به گزارش قدس آنلاین، قاسم مشار موحد عنوان کرد: به دنبال تعطیلی‌های هفته گذشته و افزایش دورهمی‌ها و مسافرت‌های ناشی از آن، میزان بیماران کرونایی بستری در بیمارستان به شدت افزایش یافته‌ است.

مشار موحد با بیان اینکه میزان بستری‌ها نسبت به دو هفته قبل دو برابر شده‌ است، اظهار کرد: ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن نیشابور تکمیل شده‌ است و در حال حاضر و بنا بر آمار روز جمعه ۸ مرداد ماه تعداد ۱۳۵ نفر در بیمارستان بستری هستند، همچنین تعدادی از بیماران شامل زنان و اطفال در بیمارستان حکیم بستری شده‌اند.

وی ادامه داد: به دنبال تکمیل ظرفیت بیمارستان ۲۲ بهمن، یک بخش پشتیبان داشتیم که از ظرفیت این بخش نیز استفاده کردیم. همچنین ساختمان معاونت بهداشت قدیم هم آماده شده‌ و در زمینه تجهیزات درمانی مشکلی نداریم اما در زمینه نیروی انسانی با کمبود مواجهیم که البته نیروی انسانی متخصص در شهرستان داریم اما برای جذب نیروی انسانی جدید و پرداخت حقوق و دستمزد آن‌ها با کمبود اعتبارات مواجه هستیم.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور با مقایسه پیک پنجم با پیک‌های قبلی، پیک پنجم کرونا را خطرناک‌تر از پیک‌های قبل دانست و گفت: پیک پنجم کرونا از پیک آبان ماه که تا کنون اصلی‌ترین پیک کرونا در کشور بوده نیز خطرناک‌تر است چرا که در آبان ماه سیر صعودی آرام‌تر بود و به این شدت و سرعت نبود ولی در این موج، روند صعودی در شهرستان نیشابور نسبت به کل کشور دیرتر شروع شد اما متاسفانه خیلی سریع به قله‌ پیک رسیدیم.

مشار موحد ادامه داد: در اردیبهشت ماه نیز بسیاری از نقاط کشور درگیر پیک چهارم کرونا بود اما شهرستان نیشابور خیلی درگیر این پیک نشد و در میزان بستری‌ها و مبتلایان افزایش داشتیم اما این افزایش نسبت به پیک فعلی خیلی قابل‌ توجه نبود.

وی خاطرنشان کرد: بنا بر آماری که وزارت بهداشت اعلام کرده‌ است میزان رعایت پروتکل‌ها در بسیاری از نقاط کشور به زیر ۵۰ درصد رسیده‌ است و نیشابور نیز از این امر مستثنا نیست و بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی و شیوع نوع جدید ویروس موسوم به دلتا با قدرت سرایت بسیار بالا، باعث شد این پیک رقم بخورد.

وی یادآور شد: میزان سرایت ویروس دلتا که در حال حاضر شایع شده‌ است بسیار بالاست و در یک تجمع کوچک نیز به راحتی همه‌ افراد درگیر بیماری می‌شوند.

مشار موحد افزود: آن چه ثابت شده‌ است این است که نوع دلتا جوانان و کودکان را نیز درگیر بیماری می‌کند و بر خلاف پیک‌های قبلی که میانگین سن فوتی‌ها بیشتر بالای ۶۰ سال بود، متاسفانه سن فوتی‌ها در پیک پنجم نسبت به پیک‌های قبلی به طور میانگین حداقل ۱۰ سال پایین‌تر آمده‌ است.

وی روند واکسیناسیون را در شهرستان نیشابور را مطلوب توصیف کرد و افزود: علاوه بر واکسیناسیون رده‌های سنی اعلام‌ شده بر طبق جدول وزارت بهداشت، واکسیناسیون گروه‌های شغلی پرخطر از جمله معلمان و خبرنگاران نیز در دستور کار است.

معاون درمان دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: در حال حاضر تنها چیزی که می‌تواند ما را از این بحران خارج کند رعایت پروتکل‌های بهداشتی است و تقاضای ما از مردم این است که بیماری را جدی بگیرند و از برگزاری و یا حضور در هر نوع تجمعی بپرهیزند تا با جلوگیری از انتشار ویروس و پیشبرد روند واکسیناسیون مصونیت بیشتری در برابر بیماری حاصل شود.

گفتنی است در حال حاضر علاوه بر نیشابور شهرستان‌های مشهد، سبزوار، قوچان، چناران، سرخس، درگز و تربت جام در استان خراسان رضوی به لحاظ شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز قرار دارند.

منبع:ایسنا

انتهای خبر/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.