۱۶ فروردین ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۸
کد خبر: 792928

نتیجه آزمایش دوپینگ ۶ وزنه‌بردار قزاقستانی از جمله یک مدال‌آور المپیک و ۲ قهرمان جهان این کشور مثبت شده است.

۶ وزنه‌بردار قزاقستان دوپینگی شدند

به گزارش قدس آنلاین، «ایگور سون» که در المپیک ۲۰۲۰ توکیو به مدال برنز دست یافت یکی از دوپینگی‌های وزنه‌برداری قزاقستان است. ۲ نفر دیگر هم کسانی هستند که پارسال در رده‌های نوجوانان و جوانان و با حاشیه‌های زیاد قهرمان جهان شدند.

نمونه‌گیری‌ها در خارج از جریان مسابقات و از سوی مرکز ضددوپینگ قزاقستان در یک دوره سه‌هفته‌ای در اواخر بهمن و اوایل اسفند انجام شده است. فدراسیون وزنه‌برداری قزاقستان در بیانیه کوتاهی که درباره دوپینگ این ورزشکاران منتشر کرده، نامی از مواد ممنوعه مصرفی نبرده است.

مراحل رسیدگی به این پرونده در سطح ملی انجام می‌شود. انجام آزمایشات پیامی است مبنی بر اینکه مقامات ورزشی قزاقستان به شکل جدی برای محو دوپینگ تلاش می‌کنند اما انتشار چنین خبری مایه شرمساری ورزش و به خصوص وزنه‌برداری این کشور که سابقه دوپینگ بدی هم دارد، می‌شود.

۶ مدال طلای قزاقستان در المپیک‌های پکن، لندن و ریو به دلیل دوپینگ ورزشکاران، از این کشور گرفته شد. به دلیل همین سابقه، این کشور در المپیک توکیو فقط ۲ سهمیه داشت.

سون که یکی از ۶ دوپینگی حال حاضر قزاقستان است، پیش از این مدال طلای مسابقات جوانان جهان در سال ۲۰۱۵ را هم به خاطر دوپینگ از دست داده بود و حالا برای دومین‌بار مشخص شده که از مواد نیروزا استفاده کرده است. مرتبه قبل او هفت ماه محروم شده بود. این ورزشکار در دسته ۶۱ کیلوگرم المپیک توکیو به مدال برنز رسید.

«روفینا چالکاروا» ۱۷ ساله و «آبلای آیلخانوف» ۱۹ ساله هم که سابقه قهرمانی در رده‌های سنی نوجوانان و جوانان جهان را دارند هم دوپینگی از آب درآمده‌اند. چالکاروا مدال طلای دسته فوق سنگین زنان نوجوان را در جده عربستان به دست آورد. آیلخانوف هم در دسته ۵۵ کیلوگرم جوانان جهان قهرمان شد.

«الکسی دروزدوف» برنده مدال نقره جوانان جهان و «جولیا پوتاسوا» و «ماتوی ماکروشین» که سابقه حضور در رویدادهای بین‌المللی را ندارند هم دیگر دوپینگی‌های وزنه‌برداری قزاقستان هستند.

انتهای پیام

منبع: ایرنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.