به گزارش قدس آنلاین، تیم ملی فوتبال ایران در فرصت فیفادی که خردادماه برای ۱۲ روز در اختیار داشت تنها یک دیدار تدارکاتی مقابل الجزایر انجام داد که با شکست دو بر یک مقابل این تیم همراه بود.
همین شکست کافی بود تا دراگان اسکوچیچ سرمربی کروات تیم ملی ایران زیر فشار شدید انتقادات قرار بگیرد تا شایعاتی درباره جدایی او در فاصله کمتر از پنج ماه تا آغاز جام جهانی ۲۰۲۲ مطرح شود.
ملیپوشان فوتبال ایران که با هدایت اسکوچیچ توانستند کوتاهترین مسیر صعود به رقابتهای جهانی را کسب کنند؛ اما باز هم سرمربی کروات نتوانست آنچنان در دل هواداران فوتبال جا باز کند تا با هر تکانهای در مقابل درب خروج از رختکن تیم قرار بگیرد.
نشست حمید سجادی وزیر ورزش و جوانان با بازیکنان تیم ملی ایران در اردوی این تیم در دوحه قطر گمانه زنی درباره درخواست بازیکنان برای تغییر سرمربی تیم را تغییر داد.
احسان حاجصفی، علیرضا جهانبخش، سردار آزمون، علیرضا بیرانوند، امید ابراهیمی و مهدی طارمی ۶ بازیکنی بودند که با وزیر ورزش جلسه برگزار کردند تا شایعه درباره استقبال آنها از جدایی اسکوچیچ قوت پیدا کند.
این در حالی است که حاج صفی در بازگشت از اردوی قطر هرگونه تغییر سرمربی را به ضرر تیم ملی دانست تا به شایعه در اینباره اتمام دهد.
با این حال جدایی اسکوچیچ بار دیگر در زبانها چرخید تا میرشاد ماجدی در یکی از آخرین گفتگوهای تلویزیونی خود با اطمینان از ماندن او صحبت نکرده و مصلحت تیم ملی را اولویت دانست.
بی پولی فدراسیون فوتبال و انتقادات از نحوه برنامهریزی تیم ملی سبب شد تا وزارت ورزش با دستور ویژه رئیس جمهور در پی تأمین منابع مالی برای حل مشکلات مالی باشد.
همین موضوع شایعه فشار وزارت ورزش برای ایجاد تغییر در رأس کادر فنی تیم ملی ایران را با وجود تکذیبههای متعدد نزدیک تر از همیشه به راهروهای فدراسیون فوتبال کرد تا اسامی مربیانی همچون کارلوس کی روش برای بازگشت به تیم ملی ایران هم مطرح شود.
میرشاد ماجدی سرپرست فدراسیون فوتبال که در دو هفته گذشته، سه نشست با وزیر ورزش داشته است در مقابل هرگونه گمانه زنی برای بازگشت مرد پرتغالی به رأس کادر فنی تیم ملی بزرگسالان مقاومت سرسختانهای داشته است.
ماجدی به هیچ وجه راضی به مذاکره با کی روش نشده است و بازگشت او را کاملاً به ضرر تیم ملی ایران میداند. سرپرست فدراسیون فوتبال با وجود اینکه همچنان ماندن اسکوچیچ در جام جهانی ۲۰۲۲ را به طور قطع تعیین نکرده است اما در مقابل هرگونه مذاکره با کی روش ایستادگی کرده است و به هیچ وجه تمایل برای بازگشت او ندارد.
با این حال با توجه به اینکه وزارت ورزش قرار است بودجه قابل توجهی را صرف آماده سازی تیم ملی ایران برای حضور مقتدرانه در جام جهانی ۲۰۲۲ کند بعید نیست شروطی را نیز برای پرداخت پول بابت جذب سرمربی خارجی جدید تیم ملی نیز داشته باشد که ماجدی و تمام دستاندرکاران فدراسیون نیز از آن تبعیت کنند.
منبع: مهر
نظر شما