به گزارش قدس آنلاین، سامانه جانبازان و معلولان شرکت واحد اتوبوسرانی پیش از همهگیری کرونا، از طریق بخش خصوصی به مدارس استثنایی هم خدمات ارائه میکرد اما پس از کرونا، این خدماترسانی متوقف شد و قرارداد بخشخصوصی تمدید نشد. این در حالی است که مدیر سامانه جانبازان و معلولان شرکت واحد اتوبوسرانی تهران اعلام میکند بهزودی مناقصهای برگزار خواهد شد تا با استفاده از ظرفیت اتوبوسهای خود شرکت واحد، دوباره سرویس مدارس استثنایی فعال شود.
حامد صادقمقدسی همچنین از برنامههای جدید برای افزایش تعداد ناوگان سامانه خبر میدهد؛ «علاوهبر ونهایی که چندی پیش به سامانه جانبازان و معلولان شرکت واحد اتوبوسرانی اضافه شده، ونهای دیگری هم در راه هستند. همچنین قصد داریم تعدادی خودروی سواری را مناسبسازی کرده و به ناوگان اضافه کنیم.»
مقدسی همچنین درباره نحوه ارائه خدمات هم میگوید: «جانبازان و معلولان عزیز میتوانند از طریق سامانه پیامکی ۶۳۰۵ درخواست خودشان را برای دریافت خدمات ارائه کنند و بعد از ۲۴ ساعت نتیجه آن از طریق پیامک به فرد متقضی اعلام میشود. همچنین این عزیزان میتوانند از طریق تماس با همین شماره پیگیر درخواست خودشان باشند. با اینکه سامانه برای ارائه خدمات به شهروندان دارای معلولیت شدید راهاندازی شده است، اما به تمام معلولان و جانبازان عزیز که تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند خدمات ارائه میشود».
سامانه جانبازان و معلولان شرکت واحد اتوبوسرانی چه تعداد خودرو دارد؟
۸۲ خودروی ون دارد (تا سال۱۴۰۱، ۶۲ون در سامانه فعال بود).
۸ دستگاه مینیبوس دارد.
۲۰ دستگاه اتوبوس دارد.
۲۰ دستگاه ون امسال به سامانه اضافه شد.
هر ون بین ۴ تا ۶ نفر را که هممسیر هستند یا مقاصد نزدیک به هم دارند، جابهجا میکند.
تا پایان سال ۲۰ دستگاه ون مناسبسازی شده به سامانه اضافه میشود.
سامانه چه خدماتی ارائه میکند؟
با ۱۷۰ مرکز خدمات آموزشی، مراکز درمانی ویژه جانبازان و معلولان، انجیاوهای مردمنهاد و مدارس استثنایی همکاری ویژهای دارد.
به ۳۳ مسیر برای مدارس استثنایی شهر تهران سرویس میفرستد.
۴۲۰۰ مشترک خدمات ارائه میکند.
امسال با توسعه ناوگان حدود ۴۰۰ نفر به مشترکان این سامانه اضافه شده است.
بیشترین مراجعات مشترکان به سامانه در بحث اشتغال است، درمان در رتبه دوم قرار دارد و موارد دیگر ازجمله گردشگری در رتبههای بعدی هستند.
نظر شما